Kirvelevä jatkoaikatappio Mikkelissä

Hänskissä nähtiin hurja playoff-trilleri, jonka ratkaisua haettiin jatkoajalta.

Bandyliigan välierät jatkuivat lauantaina, kun JPS matkusti Mikkeliin Kampparien vieraaksi ottelusarjan toiseen otteluun. Hurja ja monivaiheinen ottelu meni lopulta jatkoajalle, josta Kampparit korjasi voiton maalein 8-7.

JPS sai otteluun vauhdikkaan alun, kun jo kuuden minuutin kohdalla taululla oli lukemat 0-2 Ilari Nikulan ja Nico Nevalaisen maaleilla.

Ottelun avauspuolikkaan loppu oli kuitenkin Kampparien heiniä. Nämä iskivät neljä osumaa,ja näin taukolukemat olivat 4-2.

Toisen jakson alussa isännät kasvattivat johdon kolmeen maaliin, mutta sitten alkoi Jipsin kiri. Niko Herrasen ja Anssi Hännisen kahdella maalilla lukemat olivat äkkiä tasan 5-5.

JPS jatkoi maalien takomista kun Herranen osui toistamiseen ja Riku Hämäläinen kerran. Kampparit kuitenkin osui lopussa vielä kahdesti, ja näin edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla mentiin vauhdikkaasti päästä päähän, mutta maaleja ei ensimmäisellä kymmenminuuttisella nähty. Lopulta toisen jakson alussa Santeri Laitinen karkasi maalintekoon ja löi näin toisen otteluvoitin Kamppareille.

Finaaliin etenee kolmella voitolla, ja taistot jatkuvat keskiviikkona Jyväskylässä kolmannen matsin merkeissä. Ottelu käynnistyy tuolloin Viitaniemessä kello 19. Lisää tiedottelua lähiaikoina, pysy kuulolla!