Tiukka voitto Kamppareille

JPS joutui taipumaan ensimmäisessä välierässä.

Bandyliigan välierät alkoivat keskiviikkona, kun JPS isännöi Mikkelin Kamppareita ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa. Ottelu tarjosi yleisölle hyvää playoff-viihdettä, mutta Jipsin upeaa nousua takaa-ajoasemasta ei palkittu vaan Kampparit otti ensimmäisen voiton maalein 3-4.

Raikkaassa mutta tyynessä pakkaskelissä pelattu ottelu alkoi pudotuspelien hengessä vauhdikkaasti. JPS piti palloa ja rakensi peliä hyvin, mutta maalit saivat vielä odottaa. Kampparit pääsi kuitenkin iskemään kahdesti, ja näin taukolukemat olivat 0-2.

Toiselle jaksolle isännät lähtivät kova takaa-ajo mielessään, mutta mikkeliläiset pääsivät rokottamaan vielä kerran. Tämän jälkeen Kampparien ote alkoi herpaantua Jipsin hyvän hyökkäyspelin alla, ja Nico Nevalaisen ja Riku Hämäläisen maaleilla punapaidat nousivat jo maalin päähän.

Kampparit joutui reagoimaan Jipsin kiriin aikalisällä. Sen jälkeen nämä pääsivät iskemään neljännen osuman rankkarista.

Ottelun loppu oli kovaa Jipsin myllytystä. Kampparit eivät meinanneet pysyä vauhdissa mukana, ja joutuivatkin roikkumaan ahkerasti jyväskyläläisten punaisissa paidoissa.

Hämäläinen toi toisella maalillaan kotijoukkueen maalin päähän. Tasoitusta haettiin ahkerasti, mutta tolppaa lähemmäs ei lopulta kuitenkaan päästy. Näin ottelusarjan ensimmäinen voitto Kamppareille maalein 3-4. Finaaliin etenee kolmella voitolla.

Välierät jatkuvat lauantaina, kun JPS matkaa Mikkelin Hänskiin Kampparien vieraaksi. Viitaniemessä pelataan jälleen viikon päästä keskiviikkona 28.2. Pysy mukana playoff-matkasta seuraamalla Jipsin nettisivuja ja some-kanavia!