HIFK kaatui, Narukerä puolivälierissä!

JPS kaatoi HIFK:n kotijäällä ja nappasi runkosarjan kakkospaikan. Puolivälierissä vastaan tulee Narukerä keskiviikkona 14.2 klo 19.00

JPS päätti runkosarjan kotijäällä, kun vastaan saapui Helsingin IFK. Panosta riitti vielä, sillä runkosarjan kakkospaikka oli JPS:n omissa käsissä.

Vaikka JPS ei sunnuntaina parastaan esittänyt, jäivät pisteet kuitenkin Jyväskylään 4-3-voitolla. Tämä tarkoittaa sitä, että JPS on runkosarjassa toinen. Kysessä on seurahistorian paras sijoitus.

Ottelun jälkeen valittiin pudotuspelivastustajia. Runkosarjan voittanut Veiterä valitsi OLS:n, ja JPS otti vastaansa porilaisen Narukerän. Muut otteluparit ovat Kampparit-LRK ja Akilles-HIFK.

Itse ottelu oli tasainen vääntö. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Jipsin peli oli hieman kadoksissa, ja HIFK avasi ottelun maalihanat jyväskyläläisille tutun Joni Vuopion toimesta.

JPS sai tasoituksen vielä ennen taukoa, kun Ilari Nikula laittoi kulmalyönnistä pallon sisään. Puoliaikalukemat olivat jännittävästi 1-1.

Toisella jakoslla JPS sai luistimen kulkemaan, Heti alussa Lasse Tammilehto pujotteli tilanteeksi 2-1, ja hetken kuluttua Late viimeisteli Jipsin jo kahden maalin karkumatkalle.

Tunnin pelin jälkeen Nikke Tuhkanen pamautti pallon ohi HIFK:n maalia hyvin vartioineen JPS-kasvatin Ville-Matias Lammin. Ottelussa alkoi olla jo ratkaisun makua.

Vielä viimeisillä minuuteilla HIFK pääsi rokottamaan kahdesti, mutta JPS piti johtonsa, ja loppulukemat kirjattiin 4-3. Näin sarjan kakkosija varmistui tärkeällä voitolla.

Runkosarja on  nyt taputeltu, mutta pitkään ei lepäilemään ehditä. Puolivälierät käynnistyvät jo keskiviikkona 14.2, kun JPS ja Narukerä kohtaavat ensimmäisen ottelun merkeissä Viitaniemessä. Puolivälierät pelataan paras kolmesta -systeemillä, eli välieriin etenee kahdella voitolla.

Keskiviikon ottelusta ja pudotuspeleistä lisää ilmoittelua lähiaikoina. Seuraa Jipsin medioita ja saavu Viitaniemeen kannustamaan punapaidat kohti mitalipelejä!