JPS sai oppitunnin Lappeenrannassa

JPS ei esittänyt parastaan perjantaina Lappeenrannassa.

JPS ja Veiterä kohtasivat toista kertaa kolmen päivän sisään perjantaina, kun vuorossa oli kohtaaminen Lappeenrannassa. JPS ei pystynyt haastamaan runkosarjan ykköstä keskiviikon tyyliin, ja lopputuloksena oli selkeä 14-4 voitto Veiterälle.

Isännät näyttivät kaapin paikan heti alussa, ja peli oli melko äkkiä jo 4-0. JPS kuitenkin jousi vielä Jarno Erosen ja Riku Hämäläisen maaleilla peliin mukaan. Avauspuolikkaan loppu oli kuitenkin taas Veiterän näytöstä, ja taukolukemat olivat 7-2.

Toinen jakso ei ollut jääpalloa kauneimmillaan. Molempien joukkueiden suorittaminen meni pelailuksi, ja turhautumistakin oli nähtävissä. Hämäläinen teki toisen ja Lasse Tammilehto osui kertaalleen, mutta lappeenrantalaiset takoivat myös roppakaupalla maaleja, ja loppulukemat olivat 14-4.

Perjantain esityksestä otetaan opiksi, ja katseet suunnataan jo kohti sunnuntain HIFK-kotiottelua. Tuo runkosarjan päätöskamppailu alkaa Viitaniemessä kello 13. Tappiosta huolimatta runkosarjan kakkospaikka on Jipsin omissa käsissä. Tervetuloa Monttuun kannustamaan Jipsiä matkalla kohti kevään kovia pelejä!

 


Näytä lisää uutisia