Maukas kotivoitto Kamppareista!

JPS nappasi maukkaan kotivoiton Kamppareista.

JPS sai perjantaina Viitaniemeen vieraakseen Mikkelin Kampparit. Ottelussa oli jaossa tärkeitä pisteitä, sillä joukkueet taistelevat tiukasti runkosarjan kärkisijoista. JPS antoikin runsaslukuisesti Viitaniemeen saapuneelle yleisölle nautittavaa, kun se jätti pisteet Jyväskylään maukkaalla 9-5-voitolla.

Kotijoukkue nappasi otteluun vauhdikkaan alun, kun jo toisella minuutilla Nico Nevalainen avasi punaisten maalihanat. Hetken kuluttua Tuomas Rintala napautti Jipsin jo kahden maalin johtoon.

Kalle Lempinen kavensi Kamppareille kulmalyönnistä, mutta avausjakson lopuista maaleista vastasi JPS. Ensin Riku Hämäläinen polki koko kentän halki ja laittoi pallon itse maaliin, ja Nevalainen viimeisteli toisen maalinsa Anssi Hännisen taidokkaasta tarjoilusta. Taukolukemat 4-1.

Toisen jakson alussa JPS löi lisää bensaa koneeseen. Se oli selkeästi niskan päällä, ja Kampparit joutui rikkomaan jatkuvasti. Nikke Tuhkanen pamautti komealla tykillä jo kotijoukkueen viidennen.

Niukasti Habarovksin MM-kisakoneesta pudonnut Lasse Tammilehto vastasi kahdesta seuraavasta kihautuksesta, ja lukemat olivat jo rajut 7-1.

Tunnin pelin jälkeen Jipsille sattui musta hetki, ja Kampparit rokotti muutamassa minuutissa kolmella maalilla. Aikalisän jälkeen peli palasi raiteilleen, ja Tatu Ässämäen toimesta JPS kasvatti johdon taas neljään maaliin.

Kampparit osui vielä kertaalleen, mutta Nevalainen kaunisteli lopussa hattutempun täyteen ja loppulukemiksi 9-5.

Näin JPS nappasi maistuvan voiton ja tärkeät pisteet samoista runkosarjasijoituksista taistelevalta mikkeliläisjoukkueelta. Tästä on hyvä siirtäy maajoukkuetauon viettoon. Viitaniemessä pelataan taas keskiviikkona 7.2. kun vastassa on sarjaa johtava Lappeenrannan Veiterä. Pysykää kuulolla!

Ja onnittelut tänään 60-vuotissyntymäpäiväänsä viettävälle pitkän linjan jipsiläiselle Ari Koposelle!