Pisteet Porista puhtaalla pelillä

JPS kaatoi Narukerän tällä kertaa Porissa.

JPS ja Narukerä kohtasivat toisen kerran peräkkäin, kun keskiviikkona oli ohjelmassa Bandyliiga-ottelu Porissa. Jipsi jatkoi siitä mihin lauantaina jäi, kun Kerä kaatui taas selvin lukemin, nyt 0-7.

Vajaan kympin pakkasessa ja pienessä tuulessa Porin kellertävissä valoissa pelattu ottelu oli alusta saakka hyvin JPS:n hallussa. Isäntiä ei suuremmin päästetty niskan päälle missään vaiheessa, ja Kerän vähäisetkin maalitilanteet torjui kauden ensimmäisen nollapelin pelannut Iikka Lempinen. (kuvassa)

Vahvasti matsiin tullut JPS avasi maalihanat jo toisella minuutilla, kun Lasse Tammilehdon hyvästä alustuksesta Tuomas Rintala pääsi tuikkaamaan ottelun avausmaalin.

Kympin kohdalla johtoa kasvatti Nico Nevalainen, ja seuraavaksi Tatu Ässämäki rankkarin paluupallosta. Tammilehto teki vieraiden neljännen, ja myös taukolukemat olivat 0-4.

Lauantaina Jipsin ote hieman herpaantui toisella jaksolla, mutta nyt joukkue pelasi hyvinkin ehjän 90-minuuttisen. Toisella jaksolla maaleja tekivät Nevalainen ja Ilari Nikula kulmalyönneistä, ja vielä lopuksi komean vastahyökkäyksen päätteeksi Riku Hämäläinen.

Lempinen piti maalinsa puhtaana loppuun saakka, ja näin pisteet lähtivät matkaan Jyväskylään lukemin 0-7. Tiukka vierasviikko jatkuu viikonloppuna, kun lauantaina Helsingissä vastassa on HIFK ja sunnuntaina Porvoossa Akilles.