Veiterä kaappasi Suomen Cupin pokaalin

Veiterä oli tyly isäntä Jipsille Lappeenrannan Cup-finaalissa.

Uudenvuoden aattoa vietettiin Lappeenrannassa, jossa JPS vieraili Veiterän luona Suomen Cupin loppuottelun merkeissä. Reilut 1400 katsojaa saivat todistaa kotijoukkueen juhlaa, kun Veiterä nosti kannun voitettuaan 8-2.

Vihreäpaidat olivat hyvin vahvoilla alusta asti, ja ensimmäisen puolituntisen aikana tilanne oli jo 4-0. Ennen taukoa Tatu Ässämäki kavensi vielä rankkarista, mutta Veiterä niittasi vielä kerran ennen taukoa, lukemat 5-1.

Toisella puoliajalla jatkettiin samaan malliin. Jipsin toisen maalin teki Anssi Hänninen. Veiterä osui vielä kolmesti, ja paineli lopulta selkeään 8-2 voittoon. JPS alkoi saada peliään kulkemaan vasta loppuhetkillä, liian myöhään.

Vuodenvaihteen viettoon lähdetään siis hopeiset Cupin mitalit kaulassa. Veiterä oli tänään selkeästi parempi kuin hieman varamiehinen JPS.

Pelit jatkuvat taas ensi vuonna Bandyliigan merkeissä, kun 5.1. vieraillaan Botnian luona Helsingissä.

JPS kiittää kaikkia hienosta jääpallovuodesta ja toivottaa onnellista vuotta 2018!