Kaksinumeroisin lukemin joulun viettoon!

JPS tyylitteli Botnian kumoon lukemin 10-4. Katso Kari Korhosen kuvat:

Viitaniemessä vietettiin sunnuntaina pikkujouluja Bandyliigan merkeissä, kun JPS sai vastaansa helsinkiläisen Botnian. Mukavin lukemin paikalle saapunut yleisö ja Korvatunturilta Jyväskylään kiirehtinyt Joulupukki saivat makeaa mahan täydeltä, kun JPS laittoi taululle kaksinumeroiset lukemat voittaen vierasjoukkueen 10-4.

JPS hallitsi loistavassa jääpallosäässä pelattua ottelua alusta saakka. Maalihanat avasi Riku Hämäläisen hyvästä esityöstä Jarno Eronen. Isäntien toisen iski Sampsa Purhonen.

Puolen tunnin kohdalla Tatu Ässämäki ja Nico Nevalainen iskivät maalit mieheen, ja peli oli jo 4-0. Botnia kavensi heti perään rangaistuslyönnistä.

Ennen taukoa pallon laittoivat maaliin vielä Mikko Rytkönen ja Nikke Tuhkanen, puoliajalle mentiin turvallisen tuntuisessa 6-1 johdossa. Johto olisi voinut olla suurempikin, mutta Botnian maalilla pelannut Toni Virtanen piti lukemia siedettävinä muutamilla hyvillä torjunnoilla.

Heti toisen jakson ensimmäisestä kulmalyönnistä Atte Hänninen sivalsi isäntien seitsemännen osuman, ja tämän jälkeen Botnia onnistui kavennuksessa Niklas Johanssonin toimesta.

Noin tunnin kohdalla Riku Hämäläinen laittoi oman pikkujoulunäytöksen pystyyn. Torstaina armeijasta kotiutunutta pelimiestä ei aamut enää painaneet, kun tämä tehtaili kolme maalia vajaaseen kymmeneen minuuttiin ja puhtaan hattutempun jälkeen taululla oli jo lukemat 10-2.

Ottelun loppuminuuteilla JPS laittoi vielä pari kertaa pallon maaliin, mutta nämä hylättiin hieman kyseenalaisina paitsioina. Botnia onnistui kaunistelemaan tulosta vielä kahdesti, ja päätösvihellyksen soidessa valotaululla seisoi tulos 10-4.

Kari Korhosen kuvat:

Näin JPS jatkoi jälleen voittoputkeaan ja siirtyi joulutauon viettoon makealla voitolla. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä toisena, kahden pisteen päässä pelin enemmän pelaanneesta Lappeenrannan Veiterästä.

Joulutauon jälkeen pelit jatkuvat perinteisellä tapaninpäivän klassikolla WP 35:n vieraana Varkaudessa. Tämän jälkeen ohjelmassa on vielä vieraspeli Mikkelissä ennen uudenvuoden aattona Lappeenrannassa pelattavaa Suomen Cupin finaalia. Kotijäällä pelataan taas tammikuun puolella.

JPS toivottaa kaikille faneille ja jääpallon ystäville oikein mukavaa joulun odotusta!