Kaksi kotiottelua ennen joulutaukoa

Ennen joulutauolle siirtymistä JPS esiintyy kotiyleisön edessä vielä kahdesti.

Ennen lyhyelle joulutauolle siirtymistä JPS on vielä vauhdissa kahdesti kotijäällä, kun perjantaina Viitaniemeen saapuu WP 35 Varkaudesta ja sunnuntaina helsinkiläinen Botnia.

Vahvasti kautensa aloittanut JPS ei ole vielä tappioita liigapeleissä kärsinyt. Ainut pistemenetys on edelleen sarja-avauksen tasapeli Torniossa. Edellisessä ottelussa Akilles kaatui luvuin 6-3.

Perjantaina vastaan saapuva WP 35 puolestaan majailee sarjan viimeisenä. Sen voittotili on vielä avaamatta, vaikka ottelut ovatkin numerollisesti tasaisia olleet. Viime keväänä JPS ja WP väänsivät puolivälierissä tiukan ottelusarjan, josta JPS eteni lopulta neljän parhaan joukkoon voitoin 2-1.

Sunnuntaina vastaan saapuu parin vuoden takainen mestarijoukkue Botnia. Kultakevään jälkeen Oulunkylästä on poistunut useampia avainpelaajia, mikä on tietysti näkynyt myös joukkueen esityksissä. Sarjataulukossa Botnia on tällä hetkellä yhdeksäntenä. Botniaa edustaa viime kaudella Jipsin paidassa luutinut Tuukka Penttinen.

Pe 15.12. klo 19 JPS - WP-35

Su 17.12. klo 14 JPS - Botnia

Liput 10e/5e

Sunnuntain ottelu on pikkujouluottelu, jonka kunniaksi joulupukkikin saapuu Viitaniemeen Jipsin tonttujen seuraksi! Tarjolla pientä jouluohjelmaa junioreille. Tähän Keskisuomalaisen isännöimään otteluun on myös vapaa pääsy Keskisuomalaisen tekstiviestiedulla, jonka voit lunastaa lähettämällä viestin JPS numeroon 13520. Ensimmäiselle kymmenelle tekstarietua näyttävälle myös ilmaiset juomapullot lipunmyynnistä.

Saavu siis viikonloppuna Viitaniemeen kannustamaan JPS voitokkaasti joulun viettoon!


Näytä lisää uutisia