Akilles saapuu sunnuntaina Viitaniemeen

Kotipelit jatkuvat sunnuntaina, kun Viitaniemeen saapuu vieraaksi Porvoon Akilles.

Bandyliigan taistot jatkuvat sunnintaina kotiottelulla, kun JPS:n vieraaksi Viitaniemeen saapuu viime kauden välierävastustaja Porvoon Akilles.

Ennen sunnuntaita Jipsillä on Bandyliigassa pelattuna neljä ottelua. Tappioita ei toistaiseksi ole kertynyt, ja ainut pistemenetys on tasapeli Tornion sarja-avauksesta. Viime viikonloppun kotituplasta tarttui voitot sekä lauantaina että sunnuntaina.

Akilleksella on pelattuna yksi ottelu enemmän. Se aloitti myös sarjan puhtaalla pelillä, mutta kärsi ensimmäisen tappionsa tänään lauantaina Narukerän vieraana Porissa.

Porvoolaisten riveissä on myös jyväskyläläisille tuttua nimeä, kun hyökkäyksessä viilettää viime kaudella Jipsiä edustanut nuori Saku Hämäläinen.

Joukkueet kohtasivat toisensa Suomen Cupin alkuturnauksessa Oulussa ennen liigakauden alkua. Tuolloin JPS oli vahvempi lukemin 6-2. Viime kevään trillerimäinen välieräsarja joukkueiden välillä on varmasti vielä hyvin kaikkien muistissa, tuolloin Akilles oli niukasti parempi edeten finaaliin otteluvoitoin 3-2.

Ottelu Viitaniemessä alkaa sunnuntaina kello 14. Liput 10e/5e, otteluisännän Jyväskylän kaupungin henkilöstökortilla vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan JPS jatkamaan voittoputkea!


Näytä lisää uutisia