Taisteluvoitto lumisateessa, täydet pisteet tulpaviikonlopusta!

JPS nappasi Bandyliigan ensimmäisestä kotituplaviikonlopusta täydet pisteet. Katso Kari Korhosen kuvat;

Lauantain OLS-voiton jälkeen liigakauden ensimmäinen kotiviikonloppu jatkui sunnuntaina, kun  Jipsin vieraaksi Viitaniemeen saapui torniolainen LRK. Kauden avauksessa Torniossa joukkueet olivat tasanneet pisteet lukemin 3-3, ja tasainen oli vääntö sunnuntainakin.

Ottelua haittasi varsinkin ensimmäisellä puoliskolla melko raskas lumisade, ja pelin luonteeseen se tietysti vaikutti paljon. JPS kuitenkin hallitsi taistelukelin hyvin, ja varsinkin hyvän toisen jakson ansiosta pisteet jäivät Jyväskylään voittolukemin 5-3.

Avausjaksolla ei maaleilla lumisateen seassa juhlittu. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Nico Nevalainen pääsi iskemään maalin edestä Jipsin johtoon, ja enempää ei osumia nähtykään ennen taukoa.

Toisella jaksolla lumisade hieman keventyi ja pelissä oli enemmän vauhtia. JPS sortui tauon jälkeen muutamaan jäähyyn, ja LRK käytti ne hyväkseen karaten johtoon kahdella nopealla maalilla.

Mutta yhtä nopeasti JPS myös kuittasi takaiskut. Ensin Nevalainen toi pelin tasoihin, ja heti perään sama mies iski johtomaalin Nikke Tuhkasen tarjoiltua pallon hienosti maalille.

Atte Hänninen kasvatti kulmalyönnistä johdon kahteen maaliin. Kun Jipsille tuomittiin rangaistuslyönti, Nevalainen sivalsi varmasti jo päivän neljännen osumansa. LRK tuli vielä kahden maalin päähän, mutta kotijoukkue taisteli loppuun saakka vahvasti ja näin pisteet jäivät Jyväskylään.

Neljän maalin Nevalaisen lisäksi Jipsin onnistujiin lukeutui Tuhkanen, joka esitti hyvää taisteluilmettä läpi ottelun. Kokonaisuudessaan koko joukkue esiintyi vaikeassa kelissä ja tasaisessa pelissä hyvin. Vastustajalta maalivahti Pasi Hiekkanen nappasi tolppien välissä usean hyvän torjunnan.

Sunnuntain voiton myötä kotiviikonlopusta tarttui siis taskuun kaksi voittoa ja täydet neljä pistettä. Näin JPS jatkaa sarjassa ilman tappioita neljän pelatun ottelun jälkeen.  Kari Korhosen kuvia:

Ottelut jatkuvat ensi viikon sunnuntaina 3.12. kello 14, kun pelataan jälleen Viitaniemen kotijäällä. Tuolloin vastaan luistelee kauden neljällä voitolla aloittanut Porvoon Akilles, jonka riveissä pelaa myös viime kaudella Jipsiä edustanut viekas hyökkääjä Saku Hämäläinen. Tervetuloa jälleen kannustamaan JPS voittoon!