Kotiavaus tuplaviikonlopun merkeissä

Viitaniemen kotijää korkataan liigapelien osalta viikonloppuna kahden ottelun voimin.

Viikonloppuna päästään kotijäälle myös liigapelien osalta, kun edessä on tuplaviikonloppu. Vastassa on samat joukkueet kuin viime viikonlopun pohjoisen kiertueella. Lauantaina vastaan luistelee Oulun Luistinseura ja sunnuntaina LRK Torniosta.

Bandyliiga kännyistyi siis JPS:n osalta viime lauantaina Torniossa, kun vastassa oli torniolaisen jääpallon Suomen pääsarjakentille palauttaneen LRK:n ensimmäinen sarjaottelu. Vauhdikas ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 3-3 Jipsin noustua kahden maalin tappiolta tasoihin. Enemmänkin oli tarjolla, mutta maalipaikkoja ei tällä kertaa käytetty tarpeeksi tehokkaasti.

Sunnuntaina matka jatkui Ouluun OLS:n vieraaksi.Tuolloin ensimmäinen puoliaika pelattiin sankassa lumisateessa, ja taukolukemat olivat 1-1. Toisella puoliskolla lumisade lakkasi ja joukkueet pääsivät puhtaalle jäälle. JPS menikin sitten menojaan takoen peräti kahdeksan osumaa, ja loppulukemat olivat punaisten hyväksi 1-9.

Tulevan viikonlopun koitoksiin JPS pääsee terveellä miehistöllä, eikä suurempia poissaoloja ole. Pohjoisen pitkästä reissusta on toivuttu, ja viikon mittaan harjoiteltu hyvin.

Tervetuloa viikonloppuna Viitaniemeen kannustamaan JPS voittoon kauden ensimmäisissä kotiotteluissa!