Bandyliiga käyntiin, suuntana pohjoinen

Bandyliigan runkosarja pyörähtää käyntiin lauantaina.

Kuuma kesä ja pitkä syksy ovat takanapäin, ja kauan odotettu päivä koittaa viikonloppuna, kun Bandyliigan runkosarja pyörähtää käyntiin JPS:n osalta. Edessä on pitkä matka pohjoiseen, kun lauantaina Torniossa vastaan asettuu sarjan tulokas LRK ja sunnuntaina Oulussa OLS.

Syksyn aikana JPS on ehtinyt pelata paljon. Lokakuussa ensimmäiset tuntumat isoon jäähän otettiin Rättvikin jääpallohallissa, ja kolme viikkoa sitten Oulussa pelattiin Suomen Cupin alkuturnauksessa finaalipaikan arvoisesti. Kotijää korkattiin perinteisessä Olli-turnauksessa marraskuun alussa.

Liiga starttaa siis mielenkiintoisella tavalla, kun Jipsi on mukana torniolaisen jääpallon paluussa Suomen pääsarjakentille Ruotsin sarjoissa vietettyjen vuosien jälken. Perinteikäs ja varsinkin viime vuosikymmenellä Suomen kenttiä dominoinut ToPV ei kuitenkaan ole nyt mukana, vaan rajakaupunkia edustaa aiemmin junioriseurana tunnettu Länsi-Rajan Konkarit.

LRK aloitti joukkueen kasaamisen vauhdilla heti sen jälkeen, kun tuleminen Bandyliigaan keväällä varmistui. Joukkueessa riittää kokemusta, ja mukana on tuttuja mielenkiintoisia nimiä maajoukkueympyröistäkin. Torniolaiset antavat varmasti Jipsille kovan haasteen, ja näytönhaluja riittää kotiavauksessa.

Pelit jatkuvat heti sunnuntaina, kun matka jatkuu Ouluun, jossa vastassa on hieman vanhempi tuttu OLS. Joukkueet kohtasivat jo Suomen Cupissa, ja tuolloin jyväskyläläiset korjasivat voiton maalein 3-0. Luistinseurassa on ajettu sisään paljon uusia nuoria pelaajia vanhempien rinnalle, mutta keltapaidat ovat silti aina hankala vastus kotijäällään.

JPS pääsee matkaan hyvällä miehistöllä. Sivussa on varmuudella ainoastaan vielä polvivaivaa paranteleva Miika Putkonen. Viime viikonloppu levättiin pelien osalta, ja kuluvalla viikolla on harjoiteltu hyvin ja pelinomaisesti. Joukkue lähtee hyvällä fiiliksellä mylläämään pisteitä mukaan pohjoisen kentiltä.

Tunnelmia viikonlopusta voit jälleen tuttuun tapaan seurata Jipsin nettisivuilta sekä medioista ja Bandyliigan tulospalveluista!


Näytä lisää uutisia