Viikonloppu käyntiin voitolla

JPS aloitti Suomen Cupin alkuturnauksen voitokkaasti.

Suomen Cupin alkuturnaus käynnistyi JPS:n osalta perjantaina, kun vastaan luisteli isäntäjoukkue OLS. Ottelu oli melko tasainen, mutta JPS iski paikoista maalit ja nappasi voiton lukemin 3-0.

Jipsin kauden ensimmäinen maali kotimaan kentillä nähtiin kymmenen peliminuutin jälkeen. Hyökkäyksen päätteeksi Sampsa Purhoselle tarjotui hyvä maalipaikka, ja viime kauden Cupin finaalissakin pari maalia viimeistellyt pelimies ei paikassa epäröinyt.

Vielä ensimmäisen puoliajan aikana JPS osui toistamiseen, kun Nico Nevalainen pujotteli itsensä notkeasti maalille ja lirutteli pelivälineen sisään. Hyvä maalipaikka oli myös Atte Hännisellä, joka komean haltuunoton jälkeen karkasi läpiajoon, mutta pallo osui veskarin suojuksiin.

Toisella puoliajalla JPS puolusti johtoasemaa. OLS sai varsinkin erikoistilanteista muutamia maalipaikkoja, mutta hienon nollapelin pelannut Samuel Gerovoi nappaili pallot kiinni.

Kymmenisen minuuttia ennen loppua Atte Hänninen napsautti maalin edestä jyväskyläläisten kolmannen osuman. Lisää maaleja ei nähty, ja loppulukemat olivat 3-0.

Ottelut jatkuvat huomenna lauantaina klo 14, kun vastaan luistelee Porvoon Akilles, jonka riveissä viilettää myös Jipsin kasvatti Saku Hämäläinen.