Viikonloppuna isolle jäälle Rättvikin turnauksessa

JPS avaa kauan odotetun ison jään kauden viikonlopun aikana Rättvikin hallissa.

JPS pääsee viimein isolle jäälle, kun syksyn ensimmäiset tosipelit ovat edessä tutussa Leksands Sparbank Cupissa Rättvikin jääpallohallissa. Turnauksessa on mukana 11 joukkuetta, ja JPS on sijoitettu viiden joukkueen B-lohkoon.

Jyväskyläläiset matkaavat turnaukseen hyvällä kokoonpanolla, paria poissaoloa lukuunottamatta. Jäätreenejä on vedetty kaukalossa jo elokuun alusta asti, joten isolle jäälle lähdetään innokkaasti.

JPS on turnauksen ainut suomalaisjoukkue norjalaisten liigajoukkueiden sekä ruotsalaisten divarijoukkueiden seurassa. Jipsin lohkossa seurana ovat Solberg ja Ullevål Norjan liigasta, Peace & Love City Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Allsvenskanista sekä GT/76 Ruotsin kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta.

Ohjelmassa on kaksi alkulohkon peliä sekä perjantaina että lauantaina. Jatkopelit ovat edessä sunnuntaina. Otteluiden peliaika on 2 x 30 minuuttia. JPS:n otteluohjelma (ajat Suomen aikaa):

Perjantai: Klo 15 JPS - Ullevål  8-0 , klo 21 P&L City - JPS 8-2

Lauantai: Klo 11 JPS - GT/76, klo 00:30 Solberg - JPS

Sunnuntai: Jatkopelit, tarkempi ohjelma selviää alkulohkojen jälkeen.

Tunnelmia turnauksesta voit seurata koko viikonlopun ajan JPS:n nettisivuilta sekä sosiaalisista mediosta. Otteluiden seurannat löytyvät myös elitrapport.se-sivustolta sekä turnauksen omilta nettisivuilta alla olevasta linkistä.

http://www.ifkrattvikbandy.se/leksands-sparbank-cup-2017/


Näytä lisää uutisia