Tuomas Rintala palaa JPS-paitaan

Tuomas Rintala saapuu vahvistamaan kasvattajaseuraansa

JPS saa lähestyvälle Bandyliigakaudelle kovan vahvistuksen, kun seuran oma kasvatti Tuomas Rintala palaa yhden Porvoon Akilleksessa vietetyn kauden jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa. 26-vuotias Rintala pelasi läpi kaikki Jipsin juniori-ikäluokat ja edustuksessakin liigapelejä kymmenisen kautta ennen siirtymistä Porvooseen. Nyt keskikenttämies palaa vanhaan seuraan iloisin fiiliksin.

- Mukavahan se on tulla takaisin tuttuun paikkaan ja varsikin Jipsin punaisiin. Tässä siirrossa ratkaisivat siviiliasiat, koti ja vaimo kun ovat Jyväskylässä.

Kausi 2016-2017 sujui Akilleksen kovassa joukkueessa hyvin. Runkosarjan voittanut joukkue pudotti Jipsin finaalista hurjan välieräsarjan jälkeen viidennessä ottelussa mutta jäi lopulta hopealle. Kokemusta mukaan tarttui paljon.

- Hieno vuosi kokonaisuutena, vaikka kirkkain jäikin saavuttamatta. Mielenkiintoista oli nähdä ja kokea Akilleksen toimintaa ja Porvoota hienona jääpallokaupunkina. Päälimmäisenä mielessä World Cup syksyllä Ruotsissa ja toki kevään kotifinaali.

Rintalan kesä on sujunut hyvin, ja mies on harjoitellut joukkueen mukana jo jonkin aikaa.

- Kesä reenattiin melko perinteisin keinoin ja tavoin, joilla itse nyt on jo useampi vuosi vedetty. Aikataulussa ollaan sen suhteen.

Vaikka punapaitojen joukkueeseen on vuoden aikana tullut pieniä muutoksia, on jengi Rintalalle silti edelleen pääpiirteittäin tuttu.

- Valmennus on tietysti vaihtunut ja se näkyy omalla tavallaan tekemisessä. Mutta aika samalla, hyväksi todetulla kaavalla homma toimii. Pelikaverit on suurimmaksi osaksi tuttuja tietysti. Joillakin nuoremmilla on alkanut murrosikä joten sekin näkyy ja kuuluu.

Syksyä, isolla jäälle pääsemistä ja alkavaa sarjakautta Rintala odottaa jo innokkaasti.

- Odottavin fiiliksin uuteen kauteen. Sarja näyttää melko tasaiselta ja pohjoisestakin tullut uusvanhaa verta mukaan. Kova on luotto omaan jengiin ja pelaamiseen. Mennään peli ja reeni kerrallaan ja yritetään olla mahdollisimman hyviä.

- Kaikki monttuun vaan katsomaan pelejä, satoi tai paistoi!

Lisää sopimusuutisia tulossa lähiaikoina, pysykää kuulolla!


Näytä lisää uutisia