Tue Jipsiä

Kun pelaat Veikkauksen pelejä, tuet samalla seuraasi!

JPS on mukana Veikkauksen ja liikunnan kattojärjestö Valon yhteistyössä. Pelaamalla Veikkauksen pelejä JPS:n kotisivun kautta, tuet samalla JPS:n toimintaa.

 

Pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen: 

Klikkaa linkkiä: https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=715958

Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus.

Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta.

Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.

Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi linkin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

 

Näin helposti klikkaat tukea seurallesi puhelimella tai tabletilla:

Klikkaa linkkiä: https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=715958

Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seurasi partnerID.

Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhoneAndroidNokia/Windows Phone

Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.


Näytä lisää uutisia