Sunnuntaina suuret panokset

Kolmas ja ratkaiseva puolivälierä pelataan sunnuntaina Viitaniemessä.

JPS:n ja WP-35:n välinen puolivälieräsarja on tarjonnut playoff-viihdettä koko rahan edestä. Jännittävä ratkaisu nähdään sunnuntaina, kun kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan Viitaniemessä.

Ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan JPS otti keskiviikkona, kun se voitti kotonaan 3-0. Perjantaina Varkaudessa WP onnistui yllättämään ja tasoitti voitot jatkoaikavoitolla.

Nyt ottelusarja saa hienon päätöksen, kun JPS pääsee taistelemaan paikasta mitalipeleihin kotiyleisön edessä. Perjantaista jäi paljon hampaankoloon, eikä Jyväskylässä olla vielä todellakaan valmiita kauden päättymiseen.

Ottelu Viitaniemessä alkaa kello 13. Nyt pelataan elämästä ja kuolemasta, joten kannattaa suunnata paikan päälle todistamaan kun Jipsi laittaa savolaiset kesälomille ja jatkaa välieriin!

Liput: Aikuiset 10e, opiskelijat ja eläkeläiset 5e. Jipsin runkosarjan kausikortilla tai JPS-kaulahuivilla 5e. Seuran juniorit ilmaiseksi, huoltaja mukaan vitosella.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä katselemana ottelua myös lämpimään sisätilaan VIP-aitioomme! Lippu kustantaa 20e, ja sisältää myös kahvin ja makkaran. Aitoon mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta, varaukset numeroon 0443724627.

Tervetuloa Viitaniemen hornankattilaan!


Näytä lisää uutisia