Veiterä tänään vahvempi, huomenna vastassa Botnia

Lauantaina Viitaniemessä vieraillut Veiterä oli tällä kertaa vahvempi ja vei pisteet mukanaan lukemin 4-9.

Runkosarjan päättävä kahden kotiottelun viikonloppu alkoi lauantaina, kun vastassa oli Veiterä Lappeenrannasta. Vieraat Karjalasta olivat liikkellä hieman paremmalla jalalla, ja saivat revanssin tammikuisesta Suomen Cupin finaalista voittamalla 4-9.

Veiterä oli alusta asti matsisssa hieman niskaan päällä, ja teki myös ensimmäiäiset maalit. Vartin kohdalla tilanne oli 0-2 Tomi Hauskan ja Ere Verhelän maaleilla. Jipsin kavennuksen kulmalyönnin jälkitilanteesta viimeisteli Anssi Hänninen.

Puolen tunnin kohdalla Veiterä sai rankkarin, josta Valtteri Hauska löi joukkueensa jälleen kahden maalin johtoon. Muutaman minuutin kuluttua JPS osui taas kulmalyönnistä, tällä kertaa pallon laittoi verkkoon Nico Nevalainen. Juuri ennen taukoa Aleksi Seppänen teki vielä Veiterälle yhden, ja näin puoliajalle mentiin vierasjohdossa 2-4.

Toisen puoliajan alussa Jipsillä oli vahva hetki. Ensin Nikke Tuhkanen kavensi eron yhteen maaliin, ja vain minuutin kuluttua Anssi Hänninen toi isännät tasoihin.

Veiterä sai kuitenkin tästä vain lisää virtaa, ja meni menojaan. Lappeenrantalaisilla riittä rutkasti energiaa loppuun asti, ja he käyttivät maalipaikkansa tehokkaasti. Aleksi Seppäsen, Emil Fedorovin, Janne Hauskan sekä Tero Liimataisen kahden maalin myötä loppulukemat olivat 4-9.

Huomenna on uusi päivä, kun vastassa Viitaniemessä on Botnia. Myös Botnia voitti tänään oman ottelunsa, joten taistelu runkosarjan kolmannesta sijasta tiivistyi entisestään.

Kaikki on kuitenkin edelleen Palloseuran omissa käsissä, sillä voitto huomenna riittää kolmanteen sijaan, joka olisi erityisen tärkeä pudotuspeleihin lähdettäessä. Kevät ja tosipelit alkavat olla käsillä, joten nyt kannattaa tulla kannustamaan Jipsiä.

Ottelu käynnistyy Viitaniemen montussa kello 13, opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

JPS pisteet: Anssi Hännínen 2+0, Nico Nevalainen 1+0, Nikke Tuhkanen 1+0, Mikko Rytkönen 0+2, Riku Hämäläinen 0+1, Lasse Tammilehto 0+1. MV: Gerovoi

Kulmat:  JPS  9  Veiterä  7

Jäähyt:  JPS  -   Veiterä  20min.

Erotuomarit: Wallen - Pietiläinen - Myllylä