Luistelukoulun terveiset!

Luistelukouluun on tullut mukavasti ilmoittautuneita ja emme valitettavasti pysty ottamaan juuri tällä hetkellä enempää osallistujia. Voit kysyä lisätietoa muista vaihtoehdoista...

Opi luistelemaan vauhdikkaasti! Samalla opit jääpallon ja jääkiekon alkeet monipuolisen liikkumisen ja iloisen yhdessä tekemisen kautta.

JPS-Juniorit Ry ja Jyvässeudun Kiekko Ry järjestävät yhteisen luistelukoulun, jossa opitaan luistelutaitojen lisäksi jääpallon ja jääkiekon alkeita monipuolisen liikkumisen ja iloisen tekemisen kautta.

Luistelukoulu on tarkoitettu ensisijassa 2009 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. 

Kevätkauden hinta on 30 euroa / henkilö. Halutessaan luistelukoululainen voi lunastaa jääpallokoulupaketin (maila, pallo, harkkapaita ja juomapullo) hintaan 40 euroa. Molemmilla seuroilla on myös lainavarusteita.

Harjoituksia on viikossa kolme, joista luistelukoululainen voi valita sopivat ja mieluisat. Maanantaisin kello 18:30 - 19:30 ja keskiviikkoisin kello 18:00 - 19:15 harjoitellaan Viitaniemessä jääpalloteemalla. Sunnuntaisin kello 15:00 – 16:00 harjoitellaan Palokan tekojäällä jääkiekkoteemalla.

HUOM! Luistelukoulu on toistaiseksi täynnä. Lisätietoa toiminnasta ja vaihtoehdoista voit kysyä:

Jarkko Lampinen
JPS-Juniorit Ry
040 5535305
jarkko.lampinen@icloud.com


Näytä lisää uutisia