KeuPa-JPS: 1-6 (0-4)

JPS otti Keuruulta todella arvokkaan voiton numeroin 1-6 ja nousi sarjataulukossa kuudennelle sijalle. Voiton takasivat Lauri Uusi-Hakalan hurja maalivire sekä JPS:n todella kova voitontahto, joka näkyi jo ottelun alusta lähtien.

Ensimmäinen maali nähtiin 12 minuutin kohdalla, kun keskikentän keskustan Sampo Pehkonen pääsi tykittämään kauden ensimmäisen maalinsa Olli Lapin syötöstä. Sen jälkeen iski Uusis; kolme maalia 10 minuuttiin sai keuruulaisyleisön puistelemaan päätään.

Ottelu oli selvästi JPS:n hallussa koko ensimmäisen puoliskon ja KeuPalla ei käytännössä ollut yhtään todella hyvää maalipaikkaa.

Toiselle puoliajalle KeuPa tuli hiukan terävämmin ja kun JPS:n puolustuksen ja keskikentän väliin jäi turhan paljon tilaa, rankaisi kotijoukkueen Markus Ilmarinen. Takaa-ajo jäi kuitenkin lyhyeksi, kun tuttu mies Kauhajoelta viimeisteli kliinisesti kahden minuutin kuluttua lukemiksi jo 1-5. Kun vielä Kristian Lahtinen laukoi vapaapotkun 25 metristä maaliin, kirjattiin loppulukemiksi 1-6.

JPS:n peli oli taistelevaa, kontrolloitua ja rohkeaa. Puolustus pelasi erittäin mallikkaasti jättäen KeuPan hyökkääjät ilman mahdollisuuksi. Keskikenttä kontrolloi palloa ja jaksoi tehdä työtä myös alaspäin. Hyökkääjien tehot näkyvätkin tulostaululla. Samaa ilmettä kun JPS näyttää myös jatkossa, niin sarjataulukossa on suunta reilusti ylöpäin.

-JJ-

JPS: Teemu Holopainen; Ismo Kankkunen, Timo Eirola, Esko Häyrynen ´C´(v), Matti Tervo; Riku Lamberg (45 KImmo Koistinen), Sampo Pehkonen (65 Jukka Hanhela), Jukka Hautala, Kristian Lahtinen; Olli Lappi, Lauri Uusi-Hakala (59 Sami Karjalainen)