Tuplaviikonloppu käyntiin voitolla!

Lauantain ottelussa OLS kaatui maalein 3-2. Mukana myös kuvalinkki!

JPS aloitti kahden kotiottelun viikonlopun lauantaina, kun vastassa oli Oulun Luistinseura. Loistavassa jääpallosäässä pelattu kamppailu päättyi lopulta Jipsin tiukkaan voittoon maalein 3-2.

Alku oli kotijoukkueelta vahva. Viidennellä minuutilla Jipsille tuomittiin rankkari, jonka maajoukkuemies Mikko Rytkönen pamautti varmasti sisään. Muutaman minuutin päästä Nikke Tuhkanen löi irtopallosta isännät 2-0 johtoon.

Avauspuolikkaalla oululaisilla oli hyvin paikkoja maalintekoon, ja kulmalyöntejäkin vieraat pääsivät kokeilemaan useaan otteeseen. Lopulta Atte Lämsä kavensi ottelun puolen tunnin kohdalla. Rytkönen pääsi kokeilemaan vielä toista rankkaria, mutta veto meni ylimaalin. Näin tauolle mentiin lukemissa 2-1.

Toisen puoliajan alkuun JPS loi muutamia maalipaikkoja, mutta tulosta ei tullut. OLS pääsi hieman niskan päälle, ja Samuli Koivuniemi tasoitti ottelun.

Ottelun ratkaisijaksi nousi lopulta Ilari Nikula, joka pelasi paluunsa jälkeen ensimmäistä kertaa JPS-paidassa ja heti vanhaa seuraansa vastaan. Nikula viimeisteli voittomaaliksi jääneen osuman noin vartin ennen loppua Nico Nevalaisen syötöstä.

OLS painoi loppuun asti kovaa, mutta Jipsin puolustus kesti ja Iikka Lempinen pelasi tolppien välissä hyvän matsin. Näin pisteet jäivät Jyväskylään tasaisen ja vähämaalisen väännön jälkeen lukemin 3-2.

Ottelut jatkuvat heti huomenna sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Narukerä Porista. Ottelu alkaa kello 14, tervetuloa kannustamaan Jipsille täydet pisteet tuplaviikonlopusta!

Kari Korhosen kuvia:

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 1+0, Nikke Tuhkanen 1+0, Ilari Nikula 1+0, Nico Nevalainen 0+1. MV: Lempinen

Kulmat:  JPS  6   OLS   9

Jäähyt:  JPS 30min.   OLS  30min.

Erotuomarit:  Pietiläinen-Niiranen-Myllylä