JPS Suomen Cupin voittaja 2017!

Veiterä kaatui tiukassa loppuottelussa lukemin 3-4

JPS teki lauantaina onnistuneen ryöstöretken Lappeenrantaan, kun Suomen Cupin voittopokaali lähti matkaan Veiterän kaaduttua jännittävien vaiheiden jälkeen 3-4.

Punaiset menivät johtoon ottelun kymmenennellä minuutilla, kun Mikko Rytkönen viimeisteli ovelasti maalin eteen pudonneen pallon sisään. Pian Veiterä kuitenkin nousi tasoihin Janne Hauskan maalattua läpiajosta.

Veiterä teki myös seuraavan maalin, ja JPS joutui takaa-ajajaksi. Isäntäjoukkueen johtaessa 2-1 mentiin puoliajan viettoon.

Toisen puoliajan alettua JPS-palkittu  Atte Hänninen piiskasi pallon komeasti kulmalyönnistä aivan yläriman alle, ja peli oli taas tasan. Tomi Hauska vei Veiterän rankkarista jälleen johtoon.

Ottelin hahmoksi nousi lopulta Sampsa Purhonen. Noin tunnin kohdalla hän toi Jipsin tasoihin, ja parikymmentä minuuttia ennen loppua vei joukkueen johtoon.

Viimeiset minuutit tuntuivat JPS-leirissä pitkiltä, kun Veiterä haki tiukasti tasoitusta. JPS kuitenkin taisteli loppuun asti pitäen maalinsa puhtaana ja pääsi loppuvihellyksen soidessa juhlimaan Suomen Cupin voittoa!

JPS kiittää Lappeenrantaan matkustaneita kannattajia ja muitakin kauden aikana tähän mennessä mukana olleita. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään kirkkainta tavoitetta!

JPS pisteet: Sampsa Purhonen 2+0, Mikko Rytkönen 1+0, Atte Hänninen 1+1, Tatu Ässämäki 0+1, Saku Hämäläinen 0+1, Jaakko Manninen 0+1. MV. Lempinen

Kulmat: Veiterä  8   JPS  6

Jäähyt:  Veiterä 20min. JPS 30min.