Varkaudesta kotiin tyhjin käsin

Vahvasti taistellut WP-35 jätti Jipsin pisteittä Varkaudessa.

Jipsin viimeinen matsi ennen pientä joulutaukoa pelattiin perjantaina Varkaudessa WP-35:n vieraana. JPS oli matsissa ajoittain vahvasti niskan päällä, mutta kotijoukkue taisteli hyvin ja voitto jäi Varkauteen lukemin 6-4.

Alussa väännettiin pitkään ilman maaleja, kunnes hieman ennen taukoa alkoi tapahtua. WP-35 meni ensin kahden maalin johtoon, mutta Jipsi kavensi pelin vielä Anssi Hännisen toimesta. Taukolukemat olivat 2-1.

Toisella puoliajalla WP karkasi jo kolmen maalin johtoon. JPS kuitenkin kehitteli kiriä, kun Tatu Ässämäki ja Atte Hänninen tekivät maalit mieheen.

WP:n iskettyä jälleen tilanne oli vartin ennen loppua 5-3. JPS:n Mikko Rytkönen pääsi kokeilemaan rankkaria kahdesti lyhyen ajan sisällä, mutta onnistui vain ensimmäisessä. Viimeisillä minuuteilla WP:n maalille saatiin kovaa painetta, mutta tulosta ei tullut millään. Kotijoukkue kaunisteli lukemiksi vielä 6-4.

Syksyn peliruuhkat on nyt taputeltu. Kymmenen ottelun jälkeen Jipsillä on kasassa 11 pistettä ja viisi voittoa. Se oikeuttaa paikkaan sarjakärjessä, mutta hyvin erikoisen ja epätasaisen otteluohjelman takia useilla joukkueilla jostain syystä on jopa puolet vähemmän pelattuja pelejä kuin Jipsillä.

Joka tapauksessa nyt siirrytään hetkeksi jouluntauon viettoon matsien osalta. Toisitoimiin palataan taas maanantaina 26.12. kello 15 kun perinteisessä Tapaninpäivän klassikossa vieraaksi Viitaniemeen saapuu niin ikään WP-35. Tervetuloa kannustamaan Jipsi revanssiin ja kotivoittoon!