Taisteluvoitto Oulusta!

JPS vietti Oulussa voitokasta itsenäisyyspäivää, kun se voitti OLS:n 3-2.

Itsenäisyyspäivänä JPS matkusti Oulun Luistinseuran vieraaksi pohjoiseen. Suomen 99. vuosipäivää vietettiin teeman mukaisessa raikkaassa parinkympin pakkasessa. Kirpeä pelisää ei Jipsiä hyydyttänyt, vaan pisteet lähtivät matkaan maukkaalla 3-2 voitolla.

Maalinteon kuitenkin aloitti kotijoukkue Samuli Koivuniemen avattua maalihanat reilun kympin kohdalla. JPS kuittasi hetken kuluttua tasoituksen, kun Saku Hämäläinen luuti ovelasti pallon maalin edestä sisään.

Suuria maalijuhlia ei nahkeassa pakkaskelissä vietelty, ja tauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.

JPS pelasi toisen puoliajan alussa yhden miehen ylivoimalla, kun Mikko Rytkönen juoni pallon Anssi Hänniselle, joka vei Jipsin johtoon viileällä viimeistelyllä.

OLS sai tilaisuuden nousta tasoihin rankkarista, mutta hyvän matsin tolppien välissä pelannut Iikka Lempinen poimi pallon helposti hanskoihin. Tasoitus tuli kuitenkin myöhemmin, kun Koivuniemi livahti puolustuksen ohi nokikkain Lempisen kanssa ja viimeisteli maalin.

Oululaiset olivat hieman niskan päällä, mutta maali pysyi puhtaana. Lopulta matsille nähtiin hieno ratkaisu muutaman minuutin ennen loppua, kun koko pelin hyvin pelannut Tuukka Penttinen viritti tulisen kaukolaukauksen, eikä OLS:n maajoukkuevahti Pertti Virtanen mahtanut maalille mitään.

Viimeiset minuutit puolusteltiin varmasti pois, ja näin Jipsi saalisti Oulusta maukkaat vieraspisteet lukemin 3-2. Voiton myötä on hyvä siirtyä maajoukkuetauon viettoon!

Ottelut jatkuvat jälleen ensi viikon keskiviikkona 14.12. Tuolloin samat joukkueet ottavat revanssin toisistaan, kun OLS saapuu vierailulle Viitaniemeen.

JPS pisteet: Saku Hämäläinen 1+0, Anssi Hänninen 1+0, Tuukka Penttinen 1+0, Atte Hänninen 0+1, Mikko Rytkönen 0+1. Mv. Lempinen

Kulmat:  OLS  6   JPS  6

Jäähyt:   OLS 30min.  JPS 15min.