Paluu voittojen tielle HIFK:n kustannuksella!

JPS voitti viikon toisessa kotimatsissa HIFK:n lukemin 3-2. Linkki kuviin jutussa!

Keskiviikon pettymyksen jälkeen kotimatseja jatkettiin heti lauantaina Viitaniemessä. Loistavassa bandysäässä nähtiin viihdyttävä ottelu, josta Jipsi raapi pisteet maalein 3-2.

Matsin alku oli jälleen kotijoukkueelta tehokas. Juuri armeijan loppusodasta palannutta Nico Nevalaista ei paljon taistelut painaneet, kun tämä viimeisteli Mikko Rytkösen hyvästä tarjoilusta avausmaalin jo kolmannella minuutilla. Hetken kuluttua sama kaksikko juoni joukkueen jo kahden maalin johtoon.

Vartin kohdalla oli vuorostaan HIFK:n tehohetki. Joukkue tuli muutamassa minuutissa Aku Ojasen kahdella maalilla tasoihin.

Nevalainen palasi pienen tauon jälkeen kokoonpanoon rytinällä, kun hyökkääjä viimeisteli hattutempun vielä ensimmäisen puoliajan aikana. Tauolle mentiin Jipsin johtaessa 3-2.

Toisella puoliajalla peli pysyi Jipsin hanskassa, vaikka ero säilyi koko ajan yhdessä maalissa. Paikat kotijoukkueella kyllä oli kasvattaa eroa ja ratkaista ottelu, mutta viimeistely hieman ontui ja vieraiden maalilla Christoffer Huber torjui hyvin.

JPS piti vieraat loppuun asti pois vaarallisilta maalipaikaikoilta, ja näin stadilaiset lähetettiin tyhjin käsin pois böndeltä. Kun toisella puoliajalla osumia ei nähty, loppulukemat olivat Jipsin hyväksi 3-2.

Huomenna JPS matkustaa Porvooseen puhtaalla pelillä kauden aloittaneen Akilleksen vieraaksi. Hieman erikoisen otteluohjelman takia joukkueilla on huomattava ero pelimäärissä, sillä Akilles on pelannut vasta kolmesti, Jipsi taas kuudesti. Kaikesta huolimatta tämänpäiväisen voiton jälkeen on hyvä lähteä aiheuttamaan porvoolaisille kauden ensimmäistä pistemenetystä. Kokoonpanoon on luvassa pientä muutosta.

Kari Korhosen kuvia:

Parin vieraspelin jälkeen Viitaniemessä taistellaan taas 14.12. kun vastassa on OLS.

JPS pisteet: Nico Nevalainen 3+0, Mikko Rytkönen 0+2, Nikke Tuhkanen 0+1. mv. Lempinen

Kulmat:  JPS   5      HIFK  3

Jäähyt:   JPS 10 min.  HIFK  50min.