Porista kauden ensimmäinen tappio

Narukerä - JPS 4-2

JPS:n yhdeksän ottelun voittoputki katkesi sunnuntauna, kun Narukerä osoittautui paremmaksi. Kovassa tuulessa pelattu matsi päättyi isäntien voittoon lukemin 4-2.

Narukerä ei ollut huomattavasti Jipsiä parempi, mutta käytti tilanteensa hyvin ja piti peliä hallussaan. Myös jäähyily sotki osaltaan JPS:n pelaamista.

Ottelun ensimmäisen maalin iski Narukerän Aleksi Vihtilä kuudennella minuutilla. JPS nousi äkkiä tasoihin, kun Atte Hänninen pelasi itsensä hyvin maalipaikkaan ja vippasi pallon yläkulmaan.

Puolen tunnin kohdilla Narukerä sai rankkarin, jonka Tomi Mustonen löi sisään. Lukemissa 2-1 mentiin tauolle.

Toisen puoliajan alussa Mustonen pääsi taas pahantekoon ja lisäsi kotijoukkueen johdon kahteen maaliin. Hetken päästä oma koira puraisi, kun täksi kaudeksi Jyväskylästä Poriin siirtynyt Otso Tulomäki teki hienosti uran ensimmäisen liigamaalinsa ja vei Kerän kolmen maalin karkumatkalle.

Ottelun viimeisen kympin aikana Narukerä kulutti jäähypenkkiä ja JPS yritti viritellä kiriä. Anssi Hänninen toikin joukkueen kahden maalin päähän. Mentiin jo lisäaikaa, kun Jipsille vihellettiin rankkari. Mikko Rytkösen yrityksen kuitenkin pysäytti Kerä-vahti Joni Rintala. Enempää ei maaleja enää nähty, ja näin pisteet jäivät Poriin. Tuplavierasviikonlopusta kuitenkin tarttui matkaan eilinen voitto Botniasta.

Neljän vierasottelun putki on nyt ohi, ja keskiviikkona pelataan viimein kotona. Matsi Viitaniemessä käynnistyy kello 19, ja vastassa on Kampparit. Lisää ilmoittelua kotiavauksesta tulossa!

JPS pisteet: Atte Hänninen 1+0, Anssi Hänninen 1+0, Mikko Rytkönen 0+1, Nikke Tuhkanen 0+1. MV. Lempinen

Kulmat:  Narukerä 3   JPS 6

Jäähyt: Narukerö 40 min.  JPS  60 min.