Edessä taas tuplaviikonloppu vieraissa

JPS matkustaa viikonloppuna Helsinkiin ja Poriin.

Jipsillä on jälleen edessään tuplaviikonloppu vieraissa, kun joukkue matkustaa lauantaina Helsinkiin Botnian vieraaksi, ja sunnuntaina ohjelmassa on Narukerä Porissa. Viime viikonloppuna kahdesta vieraspelistä tarttui mukaan täydet pisteet, ja samaa temppua lähdetään nyt uusimaan.

Lauantaina Helsingin Oulunkylässä vastaan luistelee viime kauden Suomen mestari Botnia. Joukkueet kohtasivat toisensa Suomen Cupin alkuturnauksessa Oulussa, ja tuolloin Jipsi oli parempi lukemin 4-1. Oman kautensa Botnia avasi tappiolla Akillekselle ja voitolla HIFK:sta. Botnia on heikentynyt viime kaudesta hieman, kun Määtän veljekset ovat siirtyneet Ruotsiin. Joukkue on kuitenkin Jipsin tavoin nuori ja aina yllätysvalmis.

Sunnuntaina vastaan tuleva Narukerä hakee vielä kauden ensimmäistä voittoaan. Se kohtasi viime viikonloppuna OLS:n kahdesti pelaten kerran tasan ja häviten toisen pelin.

Pienet flunssat ja Suomen puolustusvoimat vaikuttavat hieman riveihin, mutta laajan materiaalin ansiosta puhtaalla pelillä alkaunutta Bandyliigaa päästään jatkamaan hyvällä kokoonpanolla.

Lauantai klo 17 Botnia - JPS

Sunnuntai klo 13 Narukerä - JPS

Ensi viikolla ohjelmassa on viimein kotiavaus, kun keskiviikkona vieraaksi Viitaniemeen saapuu Kampparit Mikkelistä.


Näytä lisää uutisia