Vierasvoitto avausmatsista

JPS polkaisi kauden käyntiin voitolla, kun Kampparit kaatui Mikkelissä tiukkojen vaiheiden jälkeen 5-6.

Jipsin kausi alkoi perjantaina Mikkelissä Kampparien vieraana. Kevään pronssimatsin revanssia päästiin pelaamaan kelvollisissa olosuhteissa, kun ennustettua vesisadetta ei suuremmin tullut. Tasainen vääntö päättyi lopulta Jipsin voittoon lukemin 5-6 ja avauspisteet lähtivät mukaan Jyväskylään.

Bandyliigakauden 2016-2017 avausmaali nähtiin kymmenen minuutin kohdilla. Kunnian siitä itselleen sai JPS ja Sampsa Purhonen, joka laukoi pallon komeasti aivan yläriman alle. Kampparit kuitenkin tuli tasoihin vain minuutin päästä.

Avauspuoliajan loppu oli Jipsiltä hyvä. Ensin Nico Nevalainen laittoi kulmalyönnin sisään, ja seuraavaksi Joel Pöntinen iski muutaman minuutin sisään kaksi maalia. Puoliajalle mentiin Jipsin johtaessa 1-4.

Toisen puoliajan alussa osat vaihtuivat, kun Kampparit palasi vahvasti tauolta kentälle. Kulmalyönneistä maalasivat Kalle Lempinen, Juho Liukkonen ja Santeri Laitinen, ja peli olikin äkkiä taas tasan.

Esko Tammilehto herätteli joukkuetta aikalisällä. Jipsi meni jälleen johtoon hienolla maalilla, kun JPS-palkittu Anssi Hänninen sijoitti pallon maaliin komealla pomppulaukauksella. Anssi kasvatti myöhemmin kulmalyönnistä johdon kahteen maaliin.

Kampparit tuli vielä J. Liukkosen toimesta maalin päähän, mutta JPS taisteli loppuun asti hyvin ja piti johtoasemansa. Näin kauden avauspisteet lähtivät mukaan Jyväskylään viihdyttävän matsin jälkeen lukemin 5-6.

Sarja jatkuu sunnuntaina, kun JPS matkustaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi.

JPS pisteet: Anssi Hänninen 2+0, Joel Pöntinen 2+0, Nico Nevalainen 1+1, Sampsa Purhonen 1+0, Mikko Rytkönen 0+2, Nikke Tuhkanen 0+2, Jarkko Honkanen 0+1. mv. Lempinen.

Kulmat:  Kampparit   14      JPS  12

Jäähyt:  Kampparit 20min.  JPS 35 min.