Kausi käyntiin!

Kuuma kesä ja pitkä syksy on nyt ohi, ja Bandyliiga-kausi 2016-2017 alkaa tänään Mikkelissä!

Odotus on ohi, ja sarjakausi aloitetaan tänään Kampparien vieraana Mikkelissä. Matsi käynnistyy Hänskissä kello 18:30. Savoon on luvattu illaksi sadetta ja muutamaa plusastetta, joten luvassa on haastavat olosuhteet.

JPS lähtee otteluun hyvällä kokoonpanolla, sivussa on pienten sairastelujen takia vain muutama pelaaja. Syksyn pimeissä illoissa on harjoiteltu tunnollisesti ja syksyn harjoitusmatsien tulokset ovat olleet voitollisia. Viime kevään pronssipelistä lähdetään hakemaan revanssia innolla.

Vastaan luisteleva Kampparit on nuorentunut viime kaudesta paljon. Mikkeliläiset ovat kuitenkin aina vaarallinen nippu kapteeni Kimmo Huotelinin ja maalitykki Juho Liukkosen johdolla. Mustapaitojen riveissä esiintyy nyt ensimmäisessä Bandyliiga-ottelussaan mielenkiintoinen venäläisvahvistus Artem Shekhovtsov.

Jipsin riveissä on tutusti joukko Kampparit-taustaisia pelaajia: Sampsa Purhonen, Jaakko Manninen, Jarkko Honkanen, maalivahti Iikka Lempinen sekä tänä syksynä Jyväskylään saapunut Nikke Tuhkanen.

Ottelusta myös live-striimi Kampparien tarjoamana! Tästä tarkemmat tiedot myöhemmin Jipsin ja Kampparien medioissa.


Näytä lisää uutisia