Olli-turnaus puhtaalla pelillä pakettiin

JPS selvitti Olli-turnauksen puhtaalla pelillä, kun se voitti WP-35:n lauantaina 6-4.

JPS jatkoi Olli-turnauksessa voittojen tiellä. Perjantain Kampparit-voiton jälkeen WP-35 jäi lauantai-iltapäivänä jalkoihin maalein 6-4. Suurimman osan matsista taivaalta tuprutteli hieman lunta, mikä vaikutti omalta osaltaan peliin.

Hyvää syksyä pelaava WP-35 tiedettiin ennakkoon yllätysvalmiiksi, ja se osoittikin vahvuutensa heti alussa. Kolmannella minuutilla Niko Nissinen vei vieraat johtoon, ja vartin kohdalla Jyrki Tauschi kasvatti johdon kahteen maaliin.

Jipsi ei tästä masentunut. Muutaman minuutin päästä Sampsa Purhonen tarjoili hyvin Nico Nevalaiselle maalin eteen ja Nicolla oli helppo työ laittaa pallo takatolpalta sisään. Puolen tunnin kohdalla Riku Hämäläinen viimeisteli vastahyökkäyksen päätteeksi tasoitusmaalin.

Seuraavien minuuttien aikana maalinteossa onnistuivat Atte Hänninen kulmasta ja Lasse Tammilehto. Tauolle mentiin 4-2 johdossa.

Alex Ibatulov toi Weparit maalin päähän, mutta Mikko Rytkönen pamautti kulmalyönnistä Jipsin taas parin maalin karkumatkalle. Punaisten kuudes osuma oli kahden maalin iltaa viettäneen Nevalaisen käsialaa.

WP maalasi lopussa vielä kerran, mutta parempaa kiriä se ei saanut aikaan. Jipsi voitti 6-4 ja selvitti näin Suomen Cupin tapaan myös Olli-turnauksen puhtaalla pelillä.

Olli-turnaus jatkuu vielä huomenna ottelulla Kampparit - WP-35 kello 13.