Kampparit kaatui Olli-turnauksen avauksessa

Olli-turnaus käynnistyi perjantai-iltana voitokkaasti, kun Kampparit kaatui lukemin 4-3.

Olli-turnauksen ensimmäisessä ottelussa perjantai-iltana JPS kohtasi Mikkelin Kampparit. Joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten Rättvikin turnauksessa Ruotsissa, ja tuolloin päädyttiin tasatulokseen 2-2. Tasaiset olivat loppulukemat tälläkin kertaa, mutta voitto kirjattiin Jipsille luvuin 4-3.

Kotijoukkueen ensimmäinen puoliaika oli vahva. Pienen tunnustelun jälkeen Nikke Tuhkanen rankaisi vanhaa seuraansa hienolla kaukolaukauksella. Tatu Ässämäki vei Jipsin kahden maalin johtoon, ja juuri ennen taukoa maalivahti Iikka Lempinen esitteli jälleen hurjaa kättään ja heitti Anssi Hännisen maalipaikkaan, eikä Anssi siinä erehtynyt. Yleisö pääsi maistelemaan talven ensimmäisiä taukomakkaroita Jipsin johtaessa 3-0.

Toisen puoliajan alussa Jaakko Manninen viimeisteli Niko Herrasen maalille toimittaman pallon sisään. Jipsi johti turvallisen tuntuisesti jo 4-0.

Kampparit kuitenkin viritteli vielä kiriään. Ville Hämäläisen ja Esko Liukkosen maaleilla se nousi kahden maalin päähän, ja vielä lisäajalla Tuomas Liukkonen toi Kampparit jo maalin päähän. Aika kuitenkin loppui kesken, ja JPS voitto ottelun lukemin 4-3.

Matsit jatkuvat heti huomenna lauantaina kello 15, kun vastaan luistelee WP-35. Varkauden pojat ovat kovassa syysvireessä, ja sijoittuivat Oulussa Suomen Cupin alkulohkossa toiseksi heti Jipsin jälkeen. Vastaan luistelee siis yllätysvalmis joukkue. Tervetuloa Viitaniemeen kannustamaan Jipsiä!