HIFK kaatui tiukasti, illalla pelataan finaalipaikasta!

HIFK nurin sunnuntain aamuottelussa 3-2, illalla taistellaan OLS:n kanssa Suomen Cupin finaalipaikasta!

Sunnuntain ohjelmassa on kaksi ottelua, joista ensimmäisessä vastaan tuli Helsingin IFK aamulla kello 9:40. Ottelu oli tasaista vääntöä, ja päättyi lopulta Jipsin voittoon lukemin 3-2.

HIFK oli herännyt talviaikaan pirteämmin, ja siirtyi johtoon jo minuutin pelin jälkeen venäläisvahvistus Stepan Okhalovin toimesta. JPS nousi tasoihin kymmenennellä minuutilla, kun Tatu Ässämäki laukoi pallon komeasti yläkulmaan.

Tasatilanteessa 1-1 mentiin tauolle. Tauon jälkeen Jipsi sai vähän lisää hallintaa, mutta stadilaiset taistelivat kovasti vastaan. Pian Nico Nevalainen haisteli hyvin Jaakko Mannisen tarjoileman läpiajosyötön ja viimeisteli kylmänviileästi Jipsin johtoon.

HIFK roikkui edelleen pelissä mukana, ja yhden miehen ylivoimalla pelatessaan nousi taas tasoihin vartin ennen loppua.

Peli oli melko rikkonaista, ja Jipsillä oli muutamat maalipaikat sen ratkomiseen. Lopulta Lasse Tammilehto täräytti kulman jälkeen pallon yläriman alle ja vei jyväskyläläiset johtoon.

Johto kesti loppuun asti, ja JPS voitti 3-2. Näin Suomen Cupin finaalipaikka ratkotaan turnauksen viimeisessä pelissä illalla klo 17:20 OLSia vastaan. OLS on pakkovoiton edessä, sillä Jipsillä finaalipaikkaan riittää tasurikin. Palataan asiaan illalla!