JPS aloitti Ruotsin turnauksen kahdella voitolla

Ullern IF - JPS 0-6 (0-3) JPS - Ullevål 4-1 (3-0)

Rättvikin turnauksen avausottelussa JPS sai vastaansa Ullern IF:n Norjasta. JPS sai ensimmäisen kulmalyöntinsä 4 min. kohdalla ja Mikko Rytkönen pamautti sen heti verkkoon. Pienen tunnusteluvaiheen jälkeen siirtää ensimmäistä peliään punaisessa paidassa pelannut Nikke Tuhkanen Jipsin 0-2 johtoon. Maalin jälkeen Ullern sai pientä painetta, mutta JPS puolusti mallikkaasti. Jakson lopulla Nico Nevalainen tekee taukonumeroiksi 0-3.

Toista jaksoa pelattiin kymmenisen minuuttia, kun kulmalyönnistä helähtää taas. Ottelun toisen maalinsa tykittää Nico Nevalainen. Ennen tunnin peliajan täyttymistä maalaa ensin Atte Hänninen ja sitten kulman jälkitilanteesta 17-vuotias Saku Hämäläinen. Näin JPS kuittaa ottelun numeroin 6-0. Jipsin maalissa Samuel Gerovoi teki tyhjäksi Ullernin maalintekoyritykset muutamilla näyttävillä pelastuksillaan ja Nikke Tuhkanen tuli ryminällä uuteen seuraansa.

Päävalmentaja Tammilehto iloitsi hyvästä puolustamisesta. Toinen ottelu on myös Norjan pääsarjan joukkuetta vastaan. Ullevål kohdataan yöllä puolikahdelta Suomen aikaa.

Pisteet: Atte Hänninen 1+2 Nico Nevalainen 2+0, Mikko Rytkönen 1+1, Nikke Tuhkanen 1+0, Saku Hämäläinen 1+0, Niko Herranen 0+1, Riku Hämäläinen 0+1. mv. Gerovoi

Kulmat:  Ullern  3      JPS 5

Jäähyt:   Ullern  0     JPS 6min.

JPS - Ullevål    4-1

Muutama tunti välissä ja JPS kohtasi lohkon toisen Norjalaisjoukkueen. Jipsillä on mukana 19 pelaajan ryhmä ja tähän toiseen otteluun vaihdettiin kolme tuoretta pelaajaa. Ottelu lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle, kunnes jakson puolivälissä paluumuuttaja Anssi Hänninen vie JPS:n 1-0 johtoon. Jakson loppuun tulee kaksi lisämaalia, kun ensin Sampsa Purhonen niittaa kulmalyönnistä 2-0 ja Nikke Tuhkanen 3-0. Molempiin maaleihin passit antoi Tatu Ässämäki.

Toinen jakso oli täysin Jipsin hallintaa. Hyökkäykset vyöryivät alati kohti Ullevålin maalia. Vain huono tuuri ja norjalaisten maalivahti esti enemmän kuin yhden JPS-maalin. Maalintekijänä erittäin pirteän ottelun pelannut Anssi Hänninen. Ullevålin ainoaksi jäänen osuman viimeisteli Jesper Sagen. Päävalmentaja Tammilehto oli tyytyväinen liukkaaseen pallon liikutteluun ja odotti innolla seuraavaa päivää ja kovien ruotsalaisjoukkueiden kohtaamista.

Pisteet: Anssi Hänninen 2+0, Sampsa Purhonen 1+0, Nikke Tuhkanen 1+0, Tatu Ässämäki 0+2, Atte Hänninen 0+2. mv. Lempinen

Kulmat:  JPS  7      Ullevål   1

Jäähyt:  JPS 9min. Ullevål  6min.