Nikke Tuhkanen siirtyy Jipsiin

Atte Hänninen jatkaa!

JPS saa riveihinsä lisää savolaisverta, kun Mikkelin Kamppareiden kasvatti Nikke Tuhkanen jatkaa uraansa Jyväskylässä. 21-vuotias Tuhkanen on pelannut Bandyliigassa jo usemman kauden ja juhlinut Kamppareiden riveissä kahta Suomen Mestaruutta. Tililtä löytyy myös nuorten maaotteluita eri ikäluokissa. Tuhkaselta löytyy kokemusta monelta eri pelipaikalta, mutta parhaiten hän viihtyy keskikentällä.

- Hyvillä mielin lähden hakemaan uusia haasteita. Joukkueessa on entuudestaan useita tuttuja pelaajia, mukava lähteä mukaan. Tavoitteena olisi vakiinnuttaa oma pelipaikka kokoonpanossa, kehittyä jääpalloilijana ja auttaa joukkue mitaleille;  tiivistää Tuhkanen tulevan kauden päämääriään. Tuhkanen aloittaa opiskelut Jyväskylässä elokuun lopussa ja liittyy samoihin aikoihin JPS:n harjoitusvahvuuteen.

Atte Hänninen (32v.) jatkaa mittavaa Bandyliigauraansa (17.kausi). Sivutukena ja puolustajana häärinyt Hänninen keräsi viime kaudella 16 tehopistettä. Kovalla kokemuksella (320 liigaottelua) Atte on tärkeä osa Jipsin pelaajistossa.

- Unelma kotifinaalista ja mestaruus kasvattajaseurassa motivoi jatkamaan. Uskon, että ensi vuonna meillä on siihen on hyvä mahdollisuus.

Veljekset Hänninen punovat taas yhdessä juoniaan parin vuoden tauon jälkeen. JPS:n liigaringissä onkin kolme veljesparia, kun Hänniset (Atte, Anssi) Tammilehdot (Mikko, Lasse) Hämäläiset (Riku, Saku) taistelevat "punaisten" riveissä.

 


Näytä lisää uutisia