Kampparit tehokkaampi pronssipelissä

JPS jäi ilman mitalia. Katso Y.Utin kuvat!

Mitalinälkäiset Kampparit ja JPS pelasivat pronssimitalien kohtalosta Mikkelissä runsaslukuisen yleisön edessä. Jyväskylästäkin oli saapunut kannustusjoukkoja hienosti tukemaan omiensa taistelua.

Ottelu alkoi selvällä vierasjoukkueen pallonhallinnalla, mutta Kamppareiden tiivis puolustus ei hyville maalintekopaikoille Jipsiläisiä päästänyt. Sitten jo neljän minuutin kohdalla Kamppereiden ensimmäisestä pallon ylöstuonnista tekee Eetu Karhunen todella onnekkaan avausosuman. Pari minuuttia myöhemmin JPS-kippari Mikko Rytkönen tasoittaa pelin kulmalyönnillään. JPS painoi päälle, mutta Kamppari-vahti Eetu Sviili napsi näppärästi pahimmat paikat. Vajaa puolen tunnin pelin jälkeen saa Kampparit latoa pallon kulman jälkitilanteesta useita kertoja Jipsin pelaajien kangistuessa paikoilleen. Viimein pallon toimittaa maaliin Tuomas Liukkonen. Hiukan myöhemmin turhan pallon menetyksen jälkeen pääsee Nikke Tuhkanen lyömään helpohkosti Kampparit 3-1 karkumatkalle. Jakson loppuun vielä pari nukahdusta ja tauolle mentiin 5-1 kotijohdossa.

Toiselle jaksolle JPS tuli uudella yrityksellä ja heti alkuun hienolla kulmakikalla Nico Nevalainen kaventaa tilanteeksi 5-2. JPS panosti hyökkäykseen ja näin Kampparit pääsi nopeisiin vastaiskuihin. JPS sinnitteli, mutta sitten Valtteri Hauskan ja Karhusen nopeat maalit taittoivat lopullisesti vierailijoitten niskan. Loppu olikin sitten päätösvihellyksen odottelua. JPS:n kolmannen maalin iski Rytkönen komeasti vapaalyönnistä. Kamppareilta palkittiin ikinuori seuraikoni Kimmo Huotelin ja Jipsistä yritteliäs Lasse Tammilehto. Loppunumerot 10-3 eivät oikein kuvaa ottelua, mutta pronssimitalien voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Kampparit puolusti kurinalaisesti, ei sortunut virheisiin ja oli murhaavan tehokas vastaiskuissaan. JPS pärjäsi tasapäin kenttäpelissä, mutta tämän kauden perisynti toistui myös tässäkin ottelussa. Molempien maalien edustapeli on saatava paremmaksi, jotta aineksia parempiin sijoituksiin olisi.

Kaiken kaikkiaan kausi oli kuitenkin positiivinen ja antoi uskoa tulevaan. Joukkue huilaa hetken ja sitten aletaan jo suunnittelemaan tulevaa. Kiitos kaikille, jotka ovat myötäeläneet joukkueemme mukana.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Nico Nevalainen 1+0, Atte Hänninen 0+1, Riku Hämäläinen 0+1, Sampsa Purhonen 0+1. MV. Valtonen ja Lempinen

Kulmat: Kampparit 4   JPS  9

Jäähyt: Kampparit 10min  JPS 20min.

erotuomarit: Wallen - Malaska - Juvonen