Porissa pistejako: Narukerä-JPS 2-2

JPS matkusti Poriin tällä kaudella pirteästi esiintyneen Narukerän vieraaksi. Sairastuvalle oli jäänyt Lasse Tammilehto eilisen "lanauksen" vuoksi ja Ville Utti ei myöskään ollut mukana.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. Maalinteon aloitti kuitenkin vierasjoukkue JPS. Nico Nevalainen haistoi Narukerän alakerran virheen ja pisti pallon varmasti pussiin. Sitten alkoi Jipsin jäähysuma, peräti 35min. jakson loppuun jäähyjä. Narukerä painoi päälle ja Aatu Valtonen taisteli maalillaan mallikkaasti. Jakson loppuun pääsee Timo Niemi ruuhkan takaa yllättämään Valtosen ja tauolle mentiin 1-1 numeroissa.

Toinen jakso jatkui edelleen tasaisissa tunnelmissa. Narukerällä ehkä enemmän laukauksia maalia kohti, kun taas Jipsin kudit suuntautuivat suurimmalta osin ohi maalin. Kotijoukkueen Aleksi Vihtilä onnistuu kulmalyönnissään vieden Kerän 2-1 johtoon. Vajaa tunnin pelin jälkeen Jipsille tuomitaan ulosajo. Puolustaja Jarno Erosen vastaantulo myöhästyy ja selvän jäähyn sijaan tänään äärimmäisen tiukan linjan pitänyt päätuomari Wallen näyttääkin punaista korttia. Näin ottelun lopun joutui JPS taistelemaan vajaalla. JPS painoi päälle, mutta avopaikat tuhrittiin ohi tai Kerä-vahti Esko Kuusamon käsiin. Kymmenen minuuttia ennen loppua JPS onnistuu vihdoin. Tuomas Rintala pääsee hyvällä hyökkäyksellä päätyyn, josta näkee hienosti takaviistossa Riku Hämäläisen. Riku pistää pallon varmasti ylänurkkaan ja näin loppunumerot 2-2 olivat sinetöidyt. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuudet kääntää ottelu ja pistejako oli tällä kertaa oikeutettu.

Jipsin libero Mikko Rytkönen hallitsi tonttinsa mestarillisesti ja parhaan pelaajan palkinto meni taatusti oikeaan osoitteeseen. Narukerän palkittu oli Kasper Perden.

Päävalmentaja Tammilehto tuskaili maalinteon vaikeutta tällä hetkellä. Äärettömän suuri paikkojen määrä tarvitaan muutamaan maaliin. Samalla  Tammilehto uskoi kuitenkin sihdin parantuvan.

JPS pisteet: Nico Nevalainen 1+0, Riku Hämäläinen 1+0, Tuomas Rintala 0+1. mv. Valtonen

Kulmat: Narukerä  7    JPS  4

Jäähyt:  Narukerä 30min.  JPS 35min.+ulosajo

Keräkornerin haastettelussa pelin jälkeen Mustonen ja Rytkönen.