JPS P17 Suomen mestari

 JPS P17 otti omansa tyylipuhtaasti, vieden finaalin Veiterää vastaan 11-1. Puoliajalla tilanne oli kotijoukkuelle 5-0.

 Peliä pelattu vain 37sekuntia, kun pallo oli ensimmäisen kerran Veiterän maalissa. 14min. kohdalla tilanne oli 3-0 ja Veiterä otti aikalisän. JPS luisteli liukkaammin ja pallo liikkui mukavasti pelaajalta toiselle. JPS johti tauolle mentäessä 5-0.

 Toisella jaksolla JPS jatkoi siitä mihin jäi ja takoi maaleja tasaiseen tahtiin. Reilun tunnin pelin jälkeen Jasu Koljonen sai kolmannen jäähynsä ja kotijoukkkue pelasi loppupelin vajaalla. Ilari Hepolan johtama puolustus pääsi ottelussa suhtkoht helpolla, hoitaen Veiterän muutamat tilanteet rutiinilla. Kotijoukkueen maaliseppona hääri Patrik Jääskeläinen, joka maalinedustan hässäköissä on parhaimmillaan. Tatu Ässämäen vahva pallonhallinta ja Hämäläisten veljesten pelin rytmittämiset olivat hienoa katseltavaa. JPS onnistui myös kulmalyönneissään. Koko JPS-ryhmä pelasi joukkueen eteen ja taisteli esimerkillisesti jokaisesta pallosta. Veiterä sai lohdutusmaalinsa viimeisen minuutin vapaalyönnistä.

JPSBandy instagram:

Joukkuekuva:

JPS pisteet: Patrik Jääskeläinen 4+1, Tatu Ässämäki 1+3, Ilari Hepola 2+0, Saku Hämäläinen 1+1, Riku Hämäläinen 1+1, Miiro Linjala 1+1, Niilo Aapakari 1+0. mv. Karri Leisimo

erotuomarit: A. Viitanen - Laine - Sairanen 


Näytä lisää uutisia