JPS möyhensi Kampparit

Ottelu alkoi Jyväskylän kannalta vahvasti. Luisteleva porukka rakensi paikkoja ja 21 minuutin jälkeen JPS johti 2-0.
Tämän jälkeen liike tasaantui, mutta maaleja tuli tasaisee  tahtiin ja puoliajalle mentiin 5-1 johdossa.
Toinen jakso alkoi jälleen kovalla tempolla, mutta alun 6-1 maalin jälkeen seuraava tuli vasta 65 minuutilla. Tilanteen ollessa jo 72 minuutilla 7-2 otti Kampparit rangaistuslaukausmaalin jälkeen aikalisän. Se ei kuitenkaan kääntänyt tilannetta enään.
Vahva pelaaminen jatkui ja lopussa pelin auettua JPS vielä kaunisteli tuloksen lukemiin 10-2.
JPSn parhaana palkittiin 5 maalia tehnyt Nico Nevalainen ja Kamppareilta hyvin esiintynyt Esko Liukkonen.

JPS pelaa sunnuntaina finaalin Oulunkylässä klo 15.30. Vastassa on toisen välieräparin Botnia - Veiterä  voittaja.

Nico Nevalaisen maalijyvä kohdallaan!

JPS pisteet: Nico Nevalainen  5+0, Lasse Tammilehto 2+1, Tuukka Penttinen 1+1, Miika Putkonen 1+0, Jarkko Honkanen 1+1, Ville-Matias Lammi 0+1, Otso Tulomäki 0+1, Tatu Ässämäki 0+1. mv. Lammi

Jäähyt:  JPS 35min.    Kampparit 35min.