JPS:n pelaajarinki vahvistui kovan luokan pelurilla

JPS on tehnyt yhden sarjan kovimmista kaappauksista. JPS:n keskikenttää ja hyökkäysosastoa vahvistaa nimittäin koko kauden kakkosdivarin PK-37:n keskikentän vakiokasvo Juho Huttunen. 

rn

Iisalmelaislähtöinen Huttunen debytoi kakkosdivarissa jo 16-vuotiaana ja pelasi PK-37:n riveissä viime kauteen saakka. "Juicy" on 1991 syntynyt taitopelaaja, joka omaa erittäin hyvän pelisilmän lisäksi ilmiömäisen syöttö- ja potkutekniikan.  Vuosien kokemus kakkosdivarista sekä nuorten maajoukkueleireiltä näkyy Huttusen otteissa ja tulee varmasti olemaan kovaa myrkkyä vastustajien puolustukselle. Huttunen opiskelee Jyväskylän ylipiston kauppakorkeakoulussa ja pelaa talvisin futsalia Jyväskylän Kylteriveljissä.

rn

 

 

"Erittäin kova juttu, että saatiin Juho jengiin mukaan! Oli tiedossa, että useampi tämän divarin joukkueista havitteli "poikaa" riveihinsä, mutta tosi hienoa, että Juho valitsi Jipsin. Luulen, että Jipsissä vallitseva hyvä ilmapiiri, tekemisen meininki, perinteet ja kanssapelaajien taitotaso vetosivat "Juicyyn". Jengiä on koeteltu viime kuukausina erinäisten loukkaantumisten ja pelaajien työkiireiden takia, joten Huttusen ja muiden vahvistusten saapuminen ovat loistouutisia!", kertoo vaihto-opiskelu- ja työkiireiden takia kauden väliin jättävä Roope Luomala. 


Näytä lisää uutisia