JPS vahvisti pelaajarinkiään

JPS vahvistuu kesäksi merkittävästi, kun Juho Mäkiniemi liittyy joukkueen vahvuuteen. VPS:n kasvatti Juho on monipuolinen hyökkääjä, joka voi pelata hyökkäyspäässä monia rooleja. Hyvän fysiikan omaava Mäkiniemi on jyväskyläläisyleisölle kenties tuttu futsal-joukkue KaDyn riveistä, jossa mies on painanut Futsal-Liigaa jo parin kauden ajan.
 
Futiksen puolella Juho on viimeksi edustanut Nelosessa VPS-junioreita ja FC Kiistoa Kakkosessa. Kokemusta löytyy myös A-junioreiden SM-sarjasta. Parhaalla kaudellaan Mäkiniemi on laukonut peräti 27 maalia (VPS-j Nelosessa).
 
Valmentaja Autiolle Juho on tuttu kaveri jo vuosien takaa, sillä miehet ovat käyneet koulua samalla luokalla Vaasassa. Aapo kommentoi Juhoa seuraavasti: "Mahtava saada Juho joukkueeseen! Taitava kaveri, joka tuo paljon vauhtia ja ratkaisuvoimaa Jipsin hyökkäykseen. Ehdottomasti kova vahvistus Kolmoseen!"
 
Mäkiniemi pelasi jo Jipsin riveissä ensimmäisessä harjoitusottelussa BETiä vastaan ja heti syntyi ensimmäinen osumakin. Kesällä on luvassa siis runsaasti maaleja!
 
Tervetuloa Jipsiin Junnitz!
  


Näytä lisää uutisia