JPS avasi kauden voitolla

JPS aloitti kautensa sopivasti muutamaa viikkoa ennen sarjakauden alkua. Vastassa oli Kolmosesta tuttu paikalliskilpailija Blue Eyes Team eli BET. Koleassa ja kosteassa kevätsäässä Vehkalammen tekonurmella pelattu ottelu päättyi JPS:n 4-2 voittoon.

Ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta, kun Justus Peitola tykitti volleyn ja harvinaisesti laitapakin tontilla pelannut Aapo Autio pääsi ohjaamaan pallon verkkoon noin puolesta metristä. BET tasoitti 1-1, kun prässi tuotti tulosta JPS-pelurien liikuttaessa palloa hitaasti omassa puolustuspäässään. Samalla tyylillä syntyi myös JPS:n 2-1 johtomaali, kova prässi, debytantti Juho Mäkiniemi katkaisi BETin maalivahdin syötön ja tälläsi voimalla.

Toisella puoliajalla JPS siirtyi 3-1 johtoon, jälleen kulmapotkumaalilla, kun Halonen keskitti, Autio jatkoi pallon maalin eteen ja Joonas Heino siirsi sen varmasti sisään. BET kavensi komealla nostolla maalivahdin yli takakulmaan, mutta Jaakko Ahokas viimeisteli 4-2 voiton prässättyään pallon pois BET-puolustajalta. 

Huomasi, että kyseessä oli JPS:n kauden ensimmäinen peli. Välillä miehet ja pallo liikkuivat mallikkaasti, mutta sitten jalat väsyivät, puolustaminen oli lepsua ja BET sai rakennettua pitkiä pallonhallintajaksoja. Myös ottelun maalit syntyivät kenties treenipeleille tyypillisesti, puolustajien pallonmenetyksistä, erikoistilanteista jne. Tästä on joka tapauksessa oikein kiva jatkaa kohti kesää.

Kokoonpano tänään: Teemu Holopainen; Aapo Autio, Joonas Heino, Tommi Taavila, Antti Tolvanen; Bin Yang, Mikko Huhtiniemi, Simo Ihalainen, Mika Halonen; Justus Peitola, Juho Mäkiniemi. Vaihdosta sisään: Jaakko Ahokas, Gökhan Ates, Jori Lagerblom

 


Näytä lisää uutisia