JPS valmennus kaudella 2014

Jyväskylän seudun palloseura julkisti viime viikolla kauden 2014 valmentajakaksikon. Jipsin päävalmentajana toimii kuluvalla kaudella Aapo "Pippo" Autio. Aapo on dominoinut kärkipelaajana Jipsin punaisissa väreissä jo useamman kauden ajan. Uusi rooli valmentajana sopii johtavana pelaajana tunnetulle Pipolle täydellisesti. Uuden valmentajan ei tarvitse toimia myöskään täysin yksin, sillä apuvalmentajana toimii Jyväskylässä tänä vuonna kesän viettävä Tom Korolainen. Tomppa on huikea vahvistus Jipsin jo ennestään vahvaan pelaajamateriaaliin. Lisäksi valmentajakaksikko tulee saamaan tulitukea usealta muulta Jipsin pelaajalta, joten kauden ennakko-odotukset ovat uuden valmentajakaksikon myötä paljon korkeammalla.   
rn

Lehdistötilaisuudessa uusi päävalmentaja vastasi kysymyksiin:

Kausi lähenee kovaa vauhtia ja JPS kiima nousee. Millä fiiliksillä nyt valmentajan roolissa olet kauteen lähtemässä?

rn
"Mahtavaa päästä taas takaisin futiskentille. Futsal alkoi jo hiljalleen kyllästyttää, joten erittäin mukavaa päästä taas kuningaslajin pariin. Valmentajan rooli tuli aika yllättäen, kun siihen ei ketään löydetty. Ajattelin siinä, että miksen samalla voisi koutsailla, kun mukana pyörin kuitenkin. Ja nyt kun homma on saatu käyntiin, niin oon ihan innostunut koko hommasta. Yksi yö väänsin jo JPS:n pelikirjan, joka käydään pelaajien kanssa läpi ennen kauden alkua."
rn
rn
 
rn
Muutama kausi sitten JPS dominoi suvereenisti Keski-ja Itä-Suomen kolmosta voittaen sarjan. Kaksi edellistä kautta JPS taisteli sarjan keskivälin yläpuolella. Mikä on Jipsin tavoite tälle kaudelle, vai onko tavoitetta?

rn
rn
"Kyllä tavoite on tällä nipulla aina jokaisen ottelun voittaminen, ja näin ollen myös sarjan voitto. Jos jätkät vaan pääsee peleihin, on meillä äärimmäisen kova nippu Kolmoseen. Käytännössä sama runko edelleen, millä muutama vuosi sitten voitettiin sarja ylivoimaisesti. Viime syksykin meni taas voitosta voittoon, kun pelaajat palasivat Jyväskylään vaihdosta ja muualta. Pari kovaa vahvistusta vielä tullut, joten luottavaisin mielin saa valmentaja olla."
rn
 
rn

Minkälaisen lisän uusi JPS kasvo Tomppa Korolainen antanee tulevalle kaudelle?
rn

"Tomppa on kova peluri! Viime kaudella mies dominoi Tampereen Kolmosessa, sillä Tompan johtamana NoPS taisteli lohkon voitosta aina viimeiselle kierrokselle asti. Jipsiin Tomppa tuo vauhtia, haastamistaitoa ja etenkin tehoja. Futsal-Liigassa Tomppa jo esitteli näitä avuja, sillä runkosarjassa mies tehtaili komeat 11+11 tehot. Jipsi saa hyökkäykseensä näin ollen äärimmäisen vaarallisen lisän. Tomppa liittyy heti mukaan myös joukkueen valmennusjohtoon. Miehen rooli ei ole vielä aivan selvinnyt, mutta eiköhän sekin selviä tässä lähiaikoina. Riemussa mies on hoitanut loistavalla ammattitaidolla joukkueen kehonhuollon, joten tällä saralla Tompalla on ainakin paljon annettavaa."

Näytä lisää uutisia