NELJÄN PISTEEN VIIKONLOPPU

La 30.11  JPS - WP35   7-3 (2-1)

Ensimmäisen puoliajan WP harasi hyvin vastaan lumisella kentällä Maalipaikkoja pystyttiin luomaan molempiin päihin runsaasta lumesta huolimatta. Paremmalla viimeistelyllä olisi reppu soinut tiuhemmin. Pallon maatessa lumikerroksen päällä lyönnit suuntautuivat päätyverkkoihin, puuttui vielä se  viimeinen keskittyminen lyöntiin.

Toinen puoliaika kirmattiin melkein peilijäällä ja kotijoukkue repi tarvittavan eron varkautelaisiin. Vierasjoukkue esiintyi pirteästi, paria viikkoa aiemmin Kämärillä harjoitusottelussa esiintyi huomattavasti vaisumpi WP35 (JPS voitti 15-3).

Tehot: Saku 3+0, Arvi 2+0, Tatu 1+1, Riku 1+1

Maalissa Elmo pelasi varmasti ja pirteästi.

Kotijoukkueen nro 87 ja vieraiden nro 17 saivat suorat punaiset kortit keskinäisestä nujakoinnista, oikea tuomio.

Su 1.12   OLS - JPS 3-11 (2-3)

Jipsi painoi voimakkaaseen vastatuuleen ensimmäiset 45 min vahvasti ja puolusti urheasti. Tauolle mentiin hieman yllättäen JPS.n johtaessa 3-2.

OLS:n pelaaja nro 11 sai ottelun 27 min kohdalla suoran punaisen kortin (ottelupöytäkirja:törkeä väkivaltaisuus, raportti). Varmasti jokaisessa seurassa puhutaan pelaajille vastustajan  kunnioittamisesta. Jälleen kerran puhetta EI OLE KUUNNELTU tai ymmärretty. Eikö pelaajien järkeen mene, että vastustajan tahallinen vahingoittamisyritys on aika alhaista toimintaa ja nykyisille urheilukentille sopimatonta.  Aiemmin avauserässä punaisen kortin saanut pelaaja löi mailalla korvaan vastustajaa, kypärän korvasuoja pelasti vammoilta (varmasti teki kipeää, ulosajo tuli törkeästä polvitaklauksesta). Tämän ulosajon myötä vajaalla pelannut OLS ei enää ollut terävimmillään.

Toisen puoliajan Jipsi pääsi pelaamaan myötätuuleen ja OLS oli täysin aseeton.

Erätauolla korostettiin joukkuepelin merkitystä, hermokontrollia ja turhien jäähyjen välttämistä (eka erässä kaksi turhaa hyökkäyspään jäähyä).

JPS oli sunnuntain ottelussa JOUKKUE!!!

tehopisteet (kuitenkin): Riku 2+3, Patrik 3+1, Tatu 2+0, Jere 1+0, Saku 1+0, Topi 1+0, Ilari 1+0, Verneri 0+1, Elmo 0+1.

Maalissa Elmo esitti tähän mennessä kauden parastaan.

Täydennystä -00 syntyneistä:

JPS P17 pelaa kapealla pelaajaringillä. Mukana on kahden -97 synt. ja kuuden -98 synt. lisäksi neljä -99 synt. ja yksi -00 synt.  Viikonlopun peleihin eivät kaikki päässeet, joten kokoonpanoon nostettiin kolme -00 syntynyttä. Joonatan, Roope ja jo Pasaa vastaan pelannut Aleksi. Nuoret pelurit antoivat huiliminuutteja vanhemmille ja saivat arvokasta oppia vanhempien junioreiden peleistä. Rohkeasti pojat pelasivat.

Itsenäisyyspäivä viikonloppu on jääpallossa maajoukketoiminta viikonloppu tänä talvena. Sarjapelit jatkuvat P17 joukkueen osalta kotiottelulla Kamppareita vastaan la 14.12 klo.15.00.