Sarja-avauksesta kotivoitto!

JPS P17 -  Pasa/Veiterä yj    10 - 3  (7-1).

Nuoren ryhmän vahva avaus:

Kaksi -97 synt. pelaajaa, viisi -98 synt., kolme -99 synt. ja kaksi -00 synt., siinä pelaajarosteri kauden avauksessa vahvasti luistelevaa Pasa/Veiterä yhdistelmäjoukkuetta vastaan.

Kotijoukkue pelasi pelin alun erittäin vahvasti, 19 min. ja taululla 5-0. Puoliajalle mentiin tilanteessa 7-1 ja loppuluvuiksi hieman vauhtia pudottaen 10-3.

Arvi tehoili 4+2

Patrikin poissaolessa Arvi siirtyi hyökkääjäksi ja oli supertehokas.

Koko joukkueen kahden suunnan peli on parantunut ja ilahduttavaa oli katsoa komeita syöttöketjuja ja yhdistelmiä. Ajoittain pallo liikkui ihailtavan kauniisti. P17 joukkueessa debytoinut Aleksi (-00 synt.) pääsi heti maalin makuun ja pelasi muutenkin miehekkäästi. Miiro (-00 synt.) pelaa sivutuen tonttia kuin vanha tekijä, kypsästi. Miiro pystyy pelaamaan useita pelipaikkoja. Maalissa debytoinut Saku Herranen (-97 synt) oli varmana maalinsuulla. Elmo pelasi maalissa varmaotteisesti reilun puoli tuntia. Sakun heittokäsi on valtava, pallo lähtee kädestä vastustajan kaarelle paikaltaan heitettynä, ei tarvitse virittää. "Körmy" 190 cm avaa peliä monipuolisesti ja torjuu eleettömästi.

Yleensä muistetaan vain maalintekijät, mutta avausvoitto oli koko joukkueen ansiota. Alakolmikko lib. Ilari, pakit Topi ja Niilo pelasi hyvin, samoinkuin sivutuet Verkku ja Mippe, Keskikentän nelikon Jere, Tatu, Saku ja Riku energia- ja luistelumäärä on valtava ja pallo liikkuu, mukavaa. Hyökkääjänä ollut Arvi on kovan luokan viimeistelijä ja ainakin yhtä kovanluokan syöttäjä. Oivaltavat,tarkat, oikein ajoitetut syötöt napsahtivat omien lapaan aina Arvin lavasta.

Tehot: Arvi 4+2, Riku 3+0, Saku 2+1, Aleksi 1+0, Jere 0+1 ja Saku.H 0+1

Pelit jatkuvat lauantaina 30.11 Viitaniemessä, vastassa WP35, sunnuntaina matkataan Ouluun ja kohdataan sarjan kärkeen povattu OLS.


Näytä lisää uutisia