JPS - SC Riverball 3-1

JPS:n voittoputki jatkui lauantaina, kun SC Riverball kaatui lukemin 3-1. Ottelu alkoi JPS:n hallinnassa. Noin 10 minuutin pelin jälkeen Antti Tolvanen vapautti Gökhan Atesin läpiajoon ja Gökhan viimeisteli Riverballin maalivahdin kainalon alta pallon maaliin. Mika Halonen lisäsi JPS:n johtoasemaa noin 25 minuutin pelin jälkeen upealla volleypotkulla, joka pomppasi yläriman kautta maaliviivan yli ja siitä takaisin kentälle. Heti perään Mika pääsi iskemään 3-0-osuman komean kuvion päätteeksi tyhjään maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla JPS oli Riverballia lähempänä lisämaaleja, mutta tauolle mentiin tilanteessa 3-0. Toisella puoliajalla Riverball pelasi huomattavasti virkeämmin. Tämän vuoksi JPS:n hyökkäykset eivät tuottaneet enää loppuvaiheessa erityisen vaarallisia tilanteita. Sen sijaan ottelun lopussa Riverball pääsi iskemään 3-1-lohdutusmaalin.

Lauantain ottelu oli JPS:n viimeinen kotiottelu. JPS kiittää kotiyleisöään kaudesta 2013! Ottelun päätteeksi JPS palkitsi Hannu Lambergin kausien 2012 ja 2013 aikana tekemästä työstä "joukkueen isä" -palkinnolla. JPS:n kausi päättyy lauantaina 5.10. sarjajumbona häärivää SaPaa vastaan Pieksämäellä.