FC Blackbird - JPS 2-4

JPS hoiteli jälleen maukkaan päänahan, kun Blackbird kaatui Säynätsalon illassa perjantaina lukemin 2-4. Ensimmäisellä puoliajalla JPS siirtyi ottelun alussa johtoon, kun Lasse Saaren puskun edessä oli vielä vastustajan pelaaja, mutta jatkopallon Saari tälläsi voimalla Blackbirdin ylänurkkaan. Blackbird tasoitti ottelun komealla kuviolla, mutta heti tasoituksen jälkeen Jaakko Ahokas karkasi puolittain Blackbirdin puolustukselta ja tälläsi pallon voimalla taka-alanurkkaan. Tauolle mentiin näin lukemissa 1-2.

Toinen jakso jatkui vauhdikkaana. JPS:n kannalta vapauttava 1-3 voittomaali syntyi, kun Aapo Autio laukoi sivurajaheiton jälkeisessä hässäkässä pallon tolpan kautta Santeri Paajaselle, joka jatkoi Aapon ovelan syötön maaliin. Vaihdosta kentälle terävästi kirmannut Mikko Huhtiniemi viimeisteli hetkeä myöhemmin vielä 1-4 osuman suoraan ilmasta maan kautta takanurkkaan. Kun Blackbird teki vielä lopussa lohdutusmaalin, päättyi ottelu lopulta lukemiin 2-4.

JPS jatkoi viime aikojen vakuuttavia otteitaan ja tappioton otteluputki venyi kuuden ottelun mittaiseksi. JPS:n huima vire verrattuna kevätkierroksen otteluihin johtuu suurelta osin pelaajatilanteen vahvistumisesta. Pelaajia on liittynyt takaisin rinkiin kentällisen verran. JPS:n rinkiin ovat palanneet muun muassa ulkomailla oleskelleet Aapo Autio, Jaakko AhokasSanteri Paajanen, Gökhan Ates ja Olli Vainio. Lisäksi työtehtävien vuoksi poissa olleet Lasse Saari, Antti Vanhala, Jonne Silonsaari ja Roope Luomala ovat niin ikään palanneet mukaan kuvioihin. Lisäksi maalivahti Jori Lagerblom on siirtynyt punanuttuihin aloitettuaan opintonsa Jyväskylässä. Pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla ovat vielä JPS:n treeneissä käyneet Elias Huhtinen, Jarkko Jokiranta, Justus Peitola, Simo Kinnunen ja Timo Eirola, joita tuskin tällä kaudella enää nähdään kentällä.

Seuraavan kerran JPS jatkaa toivottavasti voittojen tiellä tiistaina 24.9. Joensuussa JoPSia vastaan.