JPS - FC Villiketut 3-1

JPS otti maukkaan päänahan voittamalla FC Villiketut perjantain sumuisessa ja pimeässä illassa. JS aloitti ottelun todella vakuuttavasti. Erityisesti Jaakko Ahokas oli ahnaasti menossa tilanteisiin, mutta Villiketut selvisivät säikähdyksellä Jaskan täräytettyä voimapuskun ylärimaan. Puolen tunnin ottelun jälkeen Ahokas kuitenkin korjasi tilanteen iskemällä maalin livahdettuaan kolmen puolustajan ohi rankkarialueen sisällä. Maalin jälkeen JPS alkoi menettää hallintaansa ja Villiketut pääsivät peliin hyvin mukaan. Puoliajan lopussa Villiketut saivat ylärimapuskun ja lopulta juuri ennen taukoa kuudentoista rajalta lähtenyt laukaus viuhui tolpan kautta maaliin ohi vakuuttavan JPS-debyytin tehneen Jori Lagerblomin. Minuuttin päästä tasoitusmaalista Jori otti tärkeän jalkatorjunnan lähietäisyydeltä lähteneestä laukauksesta.

Toisella puoliajalla JPS alkoi taas hallita ottelua. Voittomaali syntyi ajassa 66, kun Aapo Autio puski Riku Lambergin keskityksen maaliin. Noin 10 minuuttia myöhemmin vikkelä Simo Ihalainen karkasi läpiajoon ja viimeisteli kliinisesti loppulukemiksi 3-1. Lopussa JPS piti Villiketut poissa maalintekopaikoilta. Toisessa päässä käytiin muutamaan otteeseen lähellä lisäosumia, mutta ylärimaa lähemmäs ei päästy.

JPS jatkoi viime aikojen vakuuttavia otteitaan. Punapaitojen vire on selkeästi piristynyt vaisun kevätkierroksen jälkeen. Viimeisestä neljästä ottelusta Jipsin saldona on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavan kerran JPS nähdään tositoimissa perjantaina 20.9. klo 19:00, kun JPS vierailee FC Blackbirdin kotistadionilla Säynätsalon tekonurmella.