BET - JPS 0-2

JPS löi keskiviikkona BET:n lukemin 0-2. Ensimmäinen puoliaiaka oli tasaista vääntöä, jossa molemmilla joukkueilla oli omat viimeistelymahdollisuutensa, mutta tauolle mentiin lukemissa 0-0. Toinen puoliaika oli täydellistä Jipsin tulitusta. BET selvisi tunnin kohdalle tasatilanteessa, kun JPS toimitti pallon kaksi kertaa ylärimaan ja kerran tolppaan. Siinä vaiheessa Aapo Autio päätti, että pallo on toimitettava maaliin. Hän suoriutui tehtävästä upealla 30 metrin bomberilla, joka painui BET:n maalin ylänurkkaan. 10 minuuttia myöhemmin Jaakko Ahokas jatkoi vielä vapaapotkun sisään ja samalla loppulukemat 2-0:aan.

JPS:n seuraava ottelu pelataan tiistaina 3.9. klo 20:00, kun vastaan asettuu sarjavoittoa havitteleva SC KuFu-98. Tervetuloa kannustamaan, kun JPS pistää kapuloita KuFun sarjanousurattaisiin!