SM-karsintasarjan voitto puhtaalla pelillä

C-nuorten SM-karsinta huipentuu  viimeisen viikonlopun peliputkeen.

Torstaina 21.2. matkattiin Mikkeliin, jossa tällä kertaa oli jäätäkin. Keli oli kyllä nollan korvilla, joten...

Peli alkoi ihan niin kuin kopissa oli puhuttu: Elli varoitti Mikkelin maalivahdin pitkistä heitoista laidan kautta ohi sivutuen. Turhaan. Viiden minuutin pelin jälkeen tilanne oli 2-0 ja kumpikin maali moken avauksesta. Ei Jyväskylässä olla totuttu noin kovakätisiin maalivahteihin. Pojat jaksoivat onneksi maltilisesti siirtää palloa ja jauhaa puolustukseen reikiä. Tauolla tilanne oli jo 2-3. Toisella jaksolla sama meno jatkoi: Jipsi vei palloa ja Kampparit pääsivät satunnaisiin vastaiskuihin. Hetken jo meinasi hirvittää, kun Joni Vuopio ja Mikko Tammilehto saivat yhtä aikaa jäähyn. Sekin kuitenkin kestettiin hienosti ja jopa hyökättiinkin. Lopputulos oli 3 - 7 Jipsille.

Perjantaina 22.2. vieraaksemme saapui pohjoiseen matkalla ollut Botnia. Pelistä ei ole paljon sanomista. Vastustaja ei ollut kovin hyvä ja ehkä edelliisen illan pitkäksi venynyt matka verotti osansa, joten peli ei ollut kovin järjestelmällistä! Paljon yksityisyrittämistä. edellisen illan pallon siirtelystä ei ollut edes muistoa jäljellä. Tasoero oli kuitenkin selkeä ja Jipsi voitti sen kummemmin ponnistelematta 20 - 1. Botnia sai ainokaisensa 15s ennen pelin päättymistä.

Lauantaina 23.2. oli sitten vuorossa matka Varkauteen. Ottelu päättyi Jipsin eduksi 4 - 8 . ekan jakson jälkeen peli oli jo 2 -5 ja käytännössä selvä juttu: pallon hallinta oli niin kiistatonta. Toisella jaksolla alkoi vielä lumisade ja suurin osa hyökkäyksistä kilpistyi WP;n maalin edessä olevaan sumppuun. Kotijoukkueen maalit tulivat puolestaan viimeistä lukuunottamtta kaukaa ja osa ihan komeista lyönneistä. WoP :llä on selvästi lyöntivoimaa!

Puhtaalla pelillä siis karsintasarjan voitto Jipsille. Viikon kuluttua on edessä sitten kauden huipennus eli SM-lopputurnaus.